Vihmasaapad on praktilised jalatsid, mida saab meie kliimas kasutada igal aastaajal. Kui tald on paksem ja õige sokk jalas, võib vihmasaapaid kasutada hilissügiseni välja, isegi talve alguses. Samuti on oluline, et saabas oleks elastne ja pakuks kannavõlvile tuge. Tald peaks olema hea haakuvusega, et vähendada libisemise ohtu. Saapa mustriosa peab aga olema tehtud hea kvaliteediga kummimaterjalist, et saabas ei muutuks raskeks ja libedaks ka madalatel temperatuuridel.

Milline on korralik vihmasaabas?

Head vihmasaapad peaksid olema soojapidavad, kaitsma jalgu külma, vihma ja lörtsi eest, olema jalas mugavad ja kerged ning loomulikult vastupidavad.

Mis teeb Crocsi vihmasaapaid erliseks?

Crocs jalanõud on äärmiselt kerged ja elastsed. Croslite materjalist tald toestab jalga, ei muutu külmaga rabedaks, selle sulamis- ja külmumistemperatuur on äärmiselt kõrge. Settõttu pole ohtu, et saapad külmaga jäigaks muutuksid või halvemal juhul lausa pooleks murduks.

Croslite’i üks omadus on see, et ta talletab kõndimisel tekkiva soojuse ja ei lase seda saapast välja ning töötab ka vastupidiselt ehk ei lase väljas olevat külma sisse, sest Croslite tald blokeerib külma! Croslite saapad on äärmiselt kerged, mistõttu ei väsi ka jalad. Crocslite materjal ei ole poorne, seega on vihmasaapaid väga lihtne puhastada kõigest seebi ja veega.

BeCool pakub erinevaid vihmasaapaid nii lastele kui naistele, värvivalik on lai ja igaüks võib leida just enda lemmikud.

BeCooli facebooki lehel on hetkel üleval auhinnamäng, kus jagatakse oma kogemusi Crocsi jalanõude kohta.

Jaga
Kommentaarid