Anne Ziegenhorn räägib, et kui ta oleks eales osanud arvata, et ta peab ilu eest sellist hinda maksma, poleks ta mingil juhul implantaate paigaldada lasknud. Ta palub kõigil naistel, kes kaaluvad implantaatide paigaldamist mõelda läbi riskid, millest ilutööstus ei räägi, aga millest tänu ohvritele, kes oma lugu jaganud on, järjest teadlikumaks saadakse.

Anne'i kohutav lugu sai alguse aastal 2011. Naine, kes oli olnud eluaeg terve nagu purikas, hakkas järsku kaalus juurde võtma, tema silmanägemine hakkas halvenema ja tal olid igal pool imelikud valud. Tal tekkisid haavandid üle kogu keha. Ta mõtlemine muutus nii häguseks, et ta kartis, et tal on Alzheimeri tõbi.

Anne'i muudkui uuriti arstide poolt ja ta sai hulga valediagnoose nagu näiteks luupus, artriit ja kilpnäärmehaigus. Viimaks tuli välja, et naise rinnaimplantaadid lihtsalt hallitavad ja sellest olidki tekkinud Anne'i kõik terviseprobleemid. Kui probleemi jälile poleks jõutud, oleks need hallitavad implantaadid võinud naise tappa.

See pole sugugi ainulaadne juhtum. Rinnaimplantaatide põhjustatud haigustega 30 aastat tegelenud doktor Susan Kolb ütleb, et implantaate tuleb tingimata 8 kuni 15 aasta tagant vahetada. Isegi kui need ei hallita, võivad liiga kaua kehas olnud implantaadid tekitada neuroloogilisi probleeme ja vaevusi nagu torkiv valu, tuimus ja kõrvetustunne rindades.

Vaata videot, millised Anne Ziegenhorni hallitanud implantaadid pärast rindadest eemaldamist välja nägid, SIIT!

Allikas: Wham