Küüslauk aitab akne vastu.
Kui sa oled väsinud teepuuõliga tupsutamisest või kalliste kreemide kasutamisest, siis proovi küüslauku. Küüslauk on antibakteriaalne ja verd puhastav taim. Küüslaugu lisamine oma menüüsse annab enamasti väga hea tulemuse.

Otse näonahale küüslaugu määrimine on küll tõhus, aga seda tuleb teha ettevaatlikult. Puhas küüslaugumahl võib tekitada kergele põletusele sarnanevaid nähtusid.

Küüslauk kaitseb putukate vastu. Öösel võib voodi lähedusse asetada mõned küüslauguküüned. Parema tulemuse nimel võib küüslaugu ka lahti lõigata. Putukaid peletab ka nahale määritud küüslauk. Kõige tõhusama tulemuse annab siiski küüslaugurikas menüü. Arvatakse, et ebausk, nagu aitaks küüslauk vampiiride vastu, tuleneb just tõsiasjast, et putukad ei armasta küüslauku.

Küüslauk kaitseb sinu aeda. Moodsad taimekaitsemürgid on keskkonnale sageli ohtlikud. Küüslaugu abil saab teha vägagi tõhusa kaitsevahendi. Peenesta 3 küüslauguküünt ja 1 sibul, lisa 2 klaasi vett. Lisa 2 teelusikatäit punast pipart. Lase seista 24 tundi, kurna. Enne kasutamist lahjenda veega vahekorras 1:2,5. Kasuta lehetäide ja lestade tõrjeks. Küüslauku ning pipart võib segada ka seebiveega ning kasutada edukalt taimede kaitsmisel.

Küüslauk toimib kui haavarohi. Kui sul on väiksemat sorti värske haav ja kardad, et see võib minna mädanema, siis võid proovida abivahendina küüslauku. Küüslauk on tuntud oma baktereid hävitavate omaduste poolest. Kõige lihtsam on küüslauguküüs katki lõigata ja haava ümbrust sellega määrida.

Küüslauk on iidne armurohi. Judaismi pärimuste kogu Talmud soovitab küüslaugu söömist enne sabatit ja enne armuvahekorda oma abikaasaga. Vanad kreeklased nimetasid küüslauku haisvaks roosiks ja rõhutasid tema tähtsust meeste mehisuse säilitajana. Hindud seevastu hoiavad tänaseni teadlikult küüslaugust eemale, kui soovivad tegeleda kõrgemate vaimsete teemadega.

Kui soovid armuelu parandada, tasub veidi küüslauku oma menüüsse lisada. Otse enne kohtamist küüslauguga liialdada ei maksa, muidu jääb armuelu üldse ära.