Loeng toimub teisipäeval, 11.11, algusega kell 18.00. Selle pealkiri on: TREENINGUID TOETAV HARJUTUSVARA TALVEKS JA KEVADHOOAJA ETTEVALMISTUSEKS.

Loeng on suunatud erinevate kestvusalade harrastajatele, kellele treenimine siseruumides avardab võimalusi spetsiifiliseks lihastreeninguks ja lihashoolduseks. Nende abil on talvine aeg ideaalne ka korduma kippuvatest vanematest vigastustest lahti saamiseks. 
Loengus osaleja saab ülevaate kehatüve tugevdamisest, põlve- ja hüppeliigese tervise toetamisest, ülakeha asendi parandamisest kui muust olulisest, mis kehale vajalik tulenevalt treeninghooaja muutustest. Praktilisi ideid treeningute täiustamiseks jagub loengul kõikide alade esindajatele, miks mitte ka treeneritele. 

Loeng toimub Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituudis, Tondi 55, Tallinn. Kestab ca 1,5 h. Osavõtutasu on vaid 5 eurot (maksmine kohapeal, sularahas). Oma osalemissoovist anna palun teada: katrin.soidra-zujev@tlu.ee. Loeng toimub koostöös Eesti Spordimeditsiini klastri SportEST ja Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituudiga loengusarjas TREENI TEADLIKULT. Lisainfo ja järgmised loengud: http://www.tlu.ee/harrastus  

Lektor füsioterapeut MSc Katre Lust-Mardna on Füsioteraapia Kliiniku üks asutajaid (koos Lauri Rannama ja Indrek Tustitiga) ja kliiniku juht. Katre on töötanud füsiopterapeudina tippsportlastega.  Ta on Eestis Füsioterapeutide Liidu kutse andmise hindamiskomisjonis, Eesti Füsioteraapia Liidu liige ning Eestis üks spordifüsioteraapia suuna arendajatest, korraldades ja esinedes rohketel koolitustel nii perearstidele, füsioterapeutidele, taastusraviarstidele, tipp-, noor- ja harrastussportlastele jne. Ta on üks Eesti Spordimeditsiini klastri SportEST erialaeksperte spordimeditsiini valdkonna arendamisel Eestis.