• Halvastiistuvad rinnahoidjad

    Hästi istuv rinnahoidja pakub mõnusat, mugavat tuge. Aga kui sa kannad vale suurust või oled sellest välja kasvanud, võib see põhjustada mitmeid probleeme. Sõltumata sellest, kas rinnahoidja on suur või väike, võib valest suurusest tekkida kaela- ja õlavalu, rikneda rüht. Lisaks võivad rinnahoidjapaelad naha punaseks või isegi katki hõõruda.

    Lahendus.Mõõda ennast üle ja soeta õige rinnahoidja, ning võid avastada, et õlavalu koab iseenesest.

  • Kõrge kontsaga, vales suuruses või ebamugavad jalatsid

    Kitsad kingad, kõrged kontsad, terava varbaotsaga kingad — ükskõik kui moekad nad ka poleks — kui nad pole sinu jala jaoks, võivad tekitada põrgupiina. Tavalised jalanõude põhjustatud hädad on konnasilmad, rakud, muhud, viltused varbad. Liiga väikesi kingi kandes tulevad sageli jalalabade ja sääreluude valud. Mida kauem „süüdlasi” kanda, lootuses, et küll kingad jala järgi koolduvad, seda suuremaks aga kandja piinad lähevad.

    Lahendus.Ei aitagi muud kui minna poodi ning kulutada raha ühtede tõeliselt hästi istuvate kingade peale. Või, mõne eriti ilusa, kuid halvastiistuva kingapaari puhul, luba endale, et kannad neid ainult mingitel kindlatel juhtudel, siis ei pea su jalad pidevalt piinlema.

  • Kitsad teksad, sukkpüksid ja nailonist aluspesu

    Kehale liibuvad teksad võivad ümber tagumiku küll kenad välja näha, samuti keha trimmiva ülaosaga sukkpüksid ja nailonpesu, kuid nende kandmisest hakkab üsna pea naistel vohama pärmiseen, eriti kui sa kannad eelpoolnimetatud asju sageli. Seda seepärast, et pärmiseenele on pimedus, soojus ja niiskus eriti meeldivaks kasvukeskkonnaks.

    Lahendus.Tegelikult leidub ilusat pesu, mida oma lemmikpesuks pidada, ka hulga nahasõbralikumate materjalide hulgas. Kanna kitsaid pükse ja sukkpükse mõõdukalt harva. Kui seenhaigus on siiski juba käes, ravi seda arsti näpunäidete järgi hoolega.

  • Stringid

    Tänu stringidele ei ole su puusal küll näha inetuid püksikuservi kleidi all, kuid samas võivad stringid su helladest kohtadest hullult ära hõõruda ning olla pikemal kandmisel väga ebamugavad. Pluss, tänu stringidele suureneb bakterite liikuvus tupe ja anuse vahel, nii suureneb ka seenhaiguse ja tsüstide oht.

    Lahendus.Kui sa ei suuda stringidest täielikult loobuda, siis kanna neid harvem, või ainult nappide riiete all. Tegelikult — soeta omale mõned tervislikuma lõikega pesutükid. See ei tähenda ilmtingimata pika säärega uhutud roosasid pükse 