Iiveldus
Kui viskud suvalisel hetkel prügikasti poole, et sinna oksendada, võid sa olla rase. Seejuures ei piirdu iiveldus vaid varahommikuga, see võib sind „külastada“ nii pärastlõunal kui õhtusöögi eel. Põhjus? Hormoonide kiire tõus organismis.

Tundlikud rinnad
Kui su rinnad reageerivad valuliselt isegi kõige õrnemale puudutusele, võib see olla märk, et oled lapseootel. Oled ehk tundunud, et rinnad on menstruatsiooni ajal valulikud? Korruta see sajaga. Just nii valulised on need esimestel kuudel. Kuid see pole loomulikult kõik, raseduse edenedes võivad need tunduda ka kuidagi täidlasemad või raskemad.

Väsimus
Sa tahaksid juba üheksa ajal õhtul voodisse teki alla pugeda. Paratamatult mõjutavad kehalised muutused ka su unevajadust ja seetõttu pead endale puhkust lubama. Naudi und!

Tundlik lõhnameel
Tunned korrus kõrgemalt tulevat supilõhna? Siis oled arvatavasti rase. Lapseootel naine tunneb aroome paremini ja osa neist muudavad sekundiga näljaseks. Või on väga vastumeelsed. Usu, sa saad väga kiiresti teada, kuidas mingid lõhnad sulle mõjuvad.

Õrn veritsus või krambid
Kui märkad veritsust, siis ei pruugi see sugugi kohe menstruatsiooni tähendada. See võib hoopis näidata, et oled beebiootel. See ei kesta kaua ja on tingitud sellest, et viljastatud munarakk pesastub. Samuti võivad sind kimbutada krambid.

Tujukus
Jah, hormoonid mõjutavad ka su meeleolu. Nutsid multifilmi ajal, kuna printsess kaotas enda kuldkingakese? Vihastasid järgmisel hetkel, et reklaam katkestas selle ütlemata äreva hetke? Sa võid olla rase ja tujukus käib asja juurde. Peamine, et suudad enda emotsioonidega toime tulla.

Kõhukinnisus
Kui su kõht ei ole mitu päeva korralikult läbi käinud, võid selles „süüdistada“ rasedust. Su kehas toimuvad muudatused, mille tõttu käib toit aeglasemini läbi. Lisa enda toidukordadesse kiudaineid, et saada seedimine taas normaalselt tööle.