Õnnetunde kestus sõltub sellest, kui tugevad on seda tekitavad impulsid ja kui sagedasti neid tunned. Ürita tähele panna väikeseid õnnehetki oma elus, mis ei ole võib-olla nii olulised, kuid annavad igapäevaselt impulsse selleks, et sa tunneksid end pikemas perspektiivis hästi ja rahulolevalt.

Hea toit ja meeldiv seltskond on suur energiaallikas

Kevad hakkab kätte jõudma ja sellega seoses mõtlevad inimesed üha rohkem oma välimusele, kaalule ja enesetundele. Oluliseks muutub välimine ja sisemine sära. Siinkohal on tähtis leida iga päev killuke rahulolu endaga ja endas. Selleks, et saada energiat, naudi maitsvat ja tervislikku toitu. Inimene, kellel on kõht täis ja elamus maitsvast toidust ning heast seltskonnast, on õnnelik ja enesega rahulolev.

  • Päike on juba sagedamini meid rõõmustamas, püüa tema kiiri oma põsel.
  • Pane peale oma lemmikmuusika ja tantsi selle saatel.
  • Õues viibides vaata loodust, selle värve ja kuula looduse rahustavaid hääli.
  • Veeda aega sõprade ja oma kallima seltsis.

Hinda oma tulemusi salenemisel

Kui oled kaalus maha võtnud 1 kg, siis võrdle seda millegagi, mis kaalub sama palju. Kuna ülekaal on rasv, siis parim võrdlus oleks võipakkide näol.
Jagades 1 kg rasva 200 grammisteks võipakkideks, oled vabanenud 5 pakist võist oma vööl. See on juba muljetavaldav number!

Kui ootamatu restoranikülastus ja kolleegi pakutud koogitükk olid täna liiast, siis muretsemiseks pole põhjust, sest mis söödud, see söödud. Nüüd pööra tähelepanu toiduvalikule järgmistel päevadel. Mõtle läbi oma edasine toidusedel ja otsi täiendavaid võimalusi kehaliseks tegevuseks, sest ainult tulevikku suunatud tegevus viib edasi.

Otsi toetust sõpradelt helistades neile, kes sinu püüdlusi toetavad või kellel on sarnaseid kogemusi seoses kaalu alandamisega. Väldi neid, kes tahavad sind takistada ja nakatavad oma halva tujuga.
Premeeri ennast eduka päeva eest! Naudi massaazi, loe raamatut või lihtsalt mõlguta oma mõtteid!

Tunne elust rõõmu!

Tark inimene kasutab kõiki võimalusi oma elus selleks, et tunda end õnnelikult ja enesega rahulolevalt. Päike, hea toit, meeldiv seltskond, eesmärkide täitmine ja rahulolu saavutatuga aitavad hoida energiataseme ning õnnetunde kõrgel.

Haara igast võimalusest ja ole õnnelik!