1. Kuum dušš või vann

Kui päevade ajal tekkivad krambid ei ole piisav põhjus kuuma vanni minemiseks, siis oled sa vist küll enesepiinaja. Kuumus paneb vere ringi käima, mis omakorda lihastel lõdvestuda aitab.

2. Soojust!

Ilmselgelt ei saa sa tervet päeva kuumas vannis või sooja duši all veeta. Abi leiad soojakottidest, mida krampidest valusale piirkonnale peale panna. Tänapäeval leiad poest isegi sellises suuruses soojaktote, mida ka kitsaste teksade alla edukalt panna saab.

3. Aja end higistama

Korralik trenn vabastab nii õnnehormoone kui paneb ka kehas vere kiiresti ringi käima. Esiteks tunned end pärast seda palju paremini ja teiseks leevendad oluliselt ka valu. Näiteks on soovitav trennikoormust enne päevade algust tõsta, nii saad ehk valule jälile enne, kui ta üldse tulla jõuab.

4. Orgasm

Orgasmidest on vist abi iga häda vastu - täpselt nii on ka lood seekord. Pole päris täpselt selge, kuidas see kõik töötab, aga üks on selge - asi toimib! Seega, lase end vabaks ja hulla oma partneriga. Valu kaob!

5. Ingveri- või kaneelitee

Kui sa aga valust lausa kõveras oled ja magamistoa-aeroobikast midagi välja tulla ei taha, siis keeda endale hoopiski teed. Soovitavalt ingverist või kaneelikoorest. Esimene neist on looduslik valuvaigisti ja teine põletikuvastase toimega.

6. Proovi joogat

Jooga teeb head nii kehale kui vaimule. Kui tee joodud, siis proovi mõnda lihtsamat poosi ja hinga seejuures sügavalt. Usu, see aitab!

Allikas: Women's Health Magazine