Vastus:

1. Keerake arvuti tagakülg vastu seina ja katke sein tekstiiliga. Soovitavalt paksu naturaalkiust vaibaga, mida peab kloppima iga paari nädala tagant.

2. Kuna arvutiekraani kiirgus mõjutab otseselt meie seedeelundeid, siis kõhufloora tasakaalus hoidmiseks tarvitage iga päev piimhappebaktereid. Nende kasutamist alustades peaks esimestel päevadel võtma lausa topeltnormi. Meie apteekides on piimhappebaktereid saada järgnevate nimetuste all: LINEX, GEFILUS, LACTOPHILLUS. Vältige suhkrut.

3. Asetage iga arvuti kõrvale kaktus. Kaktus "toitub" heameelega teie arvuti negatiivsest energiast.

4. Tuulutage ruumi. Soovitavalt iga 2-3 tunni järel, halvimal juhul kord päevas.

5. RASEDATELE: Esimese kolme kuu jooksul, mil loode on kõige haavatavam ja tundlikum, saate teda kaitsta kattes kõhu fooliumiga. See peegaldab arvuti kiirguse tagasi. Kui mõte sellest kuidas te kontoris kõhu umber fooliumi mähite tundub vastuvõetamatu, andke endale aru kumb on tähtsam: kas kaastöötajate kõverpilgud või teie tulevase lapse tervis. Puudub küll täpne statistika kui paljude väärarengute pöhjuseks võib olla arvuti, kuid parem karta kui kahetseda.

Ülle Liivamägi on kogemustega aktiivsünnituseks ettevalmistaja. Koduselt tunneb ta ennast ka aroomiteraapias ja refleksoloogias. Õppimas ja end täiendamas käib ta Inglismaal ja Soomes.