1. Neid on väga erinevas suuruses

Naiste rinnanibude suurus võib olla isegi suurem kui 2-eurone münt või väiksem kui 2-sendine ning mõlemad on täiesti normaalsed. Võta kaalus juurde või jää rasedaks ja su rinnanibud võivad minna veelgi suuremaks.

2. Nende värvitoon on väga erinev

Heleroosa, telliskivipunane, tumepruun: rinnanibude pigment sõltub naise etnilisest kuuluvusest ja tema nahatoonist. Nii nagu rinnanibude suurus võib rasedusega muutuda, muutub ka nende värv.

3. Nad on võimelised pakkuma tõelist naudingut

Rinnanibud on paljude naiste jaoks erogeenne tsoon ja kui rinnanibusid stimuleeritakse, ärkab sinu ajus ellu mõnukeskus, täpselt nagu siis, kui stimuleeritakse su gliitorit ja vagiinat.

4. Rinnanibude orgasm pole müüt

Uuringud on tõestanud, et rinnanibusid stimuleerides on võimalik jõuda orgasmini.

5. Vahel võib neid olla kokku kolm

See, et mees või naine sünnib kolme (või nelja või viie või seitsme) nibuga, pole midagi ebatavalist. Need ekstra nibud näevad välja nagu sünnimärgid ega kasva kunagi päris rindadeks. Nad võivad tekkida ükskõik kuhu su kehal.

6. Rinnanibud peavadki olema kühmlikud

Vaata oma nibusid ja neid ümbritsevat rõngakest lähedalt — nad meenutavad konarlikku ja kraatritega täidetud Kuud? Need kühmud võivad olla nii karvanääps, juha või rasunääre, mis toodab niisutavat vedelikku. See on täiesti normaalne.

7. Vahel ei ole kühmuke aga hea uudis

Väga harvaesinev rinnavähi vorm, mida kutsutakse Paget’i tõveks, võib endast märku anda punetava kühmu või lööbega rinnanibul või seda ümbritseval alal. Kui märkad midagi sellist ja see ei möödu mõne nädalaga, lase oma arstil seda kontrollida.

8. Neile ei meeldi trenn

Trenni tegemine on su kehale super hea, aga võib rinnanibudele halvasti mõjuda, sest nad muutuvad sageli kuivaks, ärritunuks ja liigse hõõrdumise puhul isegi veriseks. Niisuta neid enne jooksulindile suundumist ja hoiad ära tekkida võivad ebameeldivused.

9. Beebi toitmine teeb nendega 1:0

Haavandid, valu, ketendamine ja veritsemine — need on kõigest mõned näljase vastsündinu toitmisega kaasnevad mured. Ära muretse, tavaliselt need sümptomid kaovad, kui oled toitmise juba käppa saanud.

10. Vahel võib hakata rindadest piima lekkima

Rinnaga toitvad emad võiksid kanda käekotis ühte ekstra pluusi kaasas, sest nii tobedalt, kui see ka ei kõla, sul võib hakata rindadest piima lekkima kohe, kui kuuled suvalist last nutmas.

Allikas: Women’s Health