Mul on endal kaks last ja ma olen tõesti täiesti väsinud sellest, et iga aasta nagu kord ja kohus, jäävad nad keset septembrit haigeks. Ja sellele jätkub sõit ameerika mägedel — kui tervis saab korda, siis korjavad nad koolist uue nakkuse ja peavad jälle koju jääma. Siinkohal ka märkus kõikidele isehakanud meditsiinispetsialistidele — ei, ma ei ole oma lapsi vati sees kasvatanud, nad on söönud nii mulda kui koeras*tta, kuid kahjuks ei aita see ei ühegi viirushaiguse vastu. Nende immuunsüsteem on tugev kui kalju, kuid kahjuks näkkuläkastava täiskasvanud inimese eest kaitseks vaid see, kui see tegelane ise aru saaks, et ta haige on ja koduseinte vahel püsiks.

Selle asemel, et kodus püsida, ostetakse apteekidest hunnikuteviisi kõikvõimalikke erinevaid kirjuid tablette, topitakse need nii endale kui oma lastele näost sisse ja siis oodatakse, et palavik-köha-nohu viie minutiga mööda läheks. Palun väga, siin on teile uudis — püsige selle keemia söömise asemel lihtsalt üks-kaks päeva kodus, magage korralikult, tuulutage oma tuba või jalutage mõõdukalt värskes õhus, tarbige vedelikku ja haigus läheb mööda. Kontorisse ronides või haiget last kooli saates teete asja AINULT hullemaks. Haigus tuleb korralikult välja ravida, mitte seda tablettide taha peita.

Ma palun, kallid lapsevanemad, palun ärge saatke oma haigeid ja tablettidest pungil lapsi kooli või lasteaeda. Samuti jääge paariks päevaks ise koju, kui nina enam hingata ei lase või kopsud kurgu kaudu välja tulla tahavad. Säästate nii ennast kui teisi.

Loe veel: