1. Sa sööd liiga palju külmutatud toite ja poolfabrikaate

Isegi madala kalorsusega poolfabrikaadid võivad sisaldada palju suhkrut ja soola — need kaks ladestuvad otse su kõhule. Nii sool kui suhkur üleliigses koguses on lameda kõhu suurimad vaenlased.

2. Sa teed kõhulihaste harjutusi nagu segane, et kompenseerida ebatervislikku eluviisi

Kõhulihaste harjutused ei tee sind peenikesemaks. Jah, lihased teevad need rohkem trimmi küll, kuid rasva ei mõjuta need harjutused kuidagi. Nii et nendega sa oma elustiilipahesid küll heaks ei tee.

3. Sa magad liiga vähe

Erinevad uuringud on tõestanud, et liiga vähe ööund põhjustab ülekaalu ja mis peamine — need üleliigsed kilod kipuvad ladestuma just kõhule. See on nii sellepärast, et liiga vähe unetunde öösel tekitab näljatunnet päeval ja nii sööd sa üle.

4. Sa vehid jõusaalis ainult hantlitega

Ainult jõutrenni abil ei kao see kõhurasv kuhugi, tuleb teha ka kardiot.

5. Sa tarbid liiga palju häid rasvu

Jah, kõik juba teavad, et küllastumata rasvhapped, mida leidub pähklites, avokaados ja köögiviljades, mõjuvad hästi. Aga paljud arvavad, et kui miski on sulle hea, võib seda lõputult süüa ja nii tarbitakse n-ö kasulikke toiduaineid liiga palju ja kaloreid saab ülearu, nii et kannatajaks on jälle su kõht.

6. Sa jood magusaid gaasilisi jooke

Lõpeta limpsi joomine! Ei, sellest pole mingit kasu, kui jood dieetkokat, see on oma suhkruasendajate tõttu isegi veel hullem.

Allikas: Prevention