Karastaja:
Käi ülepäeviti või iga päev külma duši all ja kui võimalik, siis vähemalt 1 kord õues ujumas (meres/järves/jões).

Janar:
Citrosept joogi sisse 2x päevas ja tee sisse õhtuti mõned ingveritükid. Siis ei tohiks mingit külmetust tulla. Proovitud.

Saunaline:
Igasugune profülaktika sh ka saun jne

Rain: Tervislik toitumine + positiivsed mõtted.Toimib täiega!

Taie: Miski ei aita kui poolhaiged inimesed (k a lasteaia ja koolilapsed) igal pool ringi käivad ja viirusi levitavad. Ka äge nohu on nakkav viirushaigus (v a allergiline nohu) ja selline laps ei tohiks mingil juhul ilmuda lasteada, kooli või trenni teisi nakatama.

nimelt: vana äraproovitud vahend — küüslauk!

Teadjamees: Kui ei ole surmatõbi, siis saab ikka viinast abi. Vana tõde. Täpselt nii ongi, ainult, et tuleb õigel ajal pihta saada. Just siis, kui haigusevimm hakkab sisse pugema. Pärast võid ennast kasvõi oravaks juua, midagi ei aita.

sääsk: hommik algab sibula või küüslaugu võileiva ja meega kohvitassiga ja õhtul tass pärnaõie või köömneteed meega. Väga positiivselt mõjub.Tom:Kui tunnen, et hakkan haigeks jääma siis söön küüslauku ning võtan Punase Päevakübara tinktuuri. Nii kaua kuni pole palaviku mõjub külm dušš väga hästi. Kui nohu on, siis mõjub külm vesi ninale ka väga hästi, ainult protsess on ebameeldiv. Olge terved!

mikk: Parim nipp — riietu vastavalt ilmale. Ega külmetus pole mingi haigus, organism muutub lihtsalt mitmesugustele haigustele vastuvõtlikumaks.

murueit: Kuna abikaasa pole eriti sooja sousti fänn, olen hakanud selle asemel tegema külma hapukoore-majoneesi-küüslaugu kastet. Maitseks sisse sidrunipipart, aroomisoola, vahel hakitud hapukurki ja kanaga hoopis curryt. Aitab hästi, kõik gripid ja külmetused on meist mööda läinud, ka nohud-köhad…ingver: ingveri tükk suhu ja nätsutada, kuid mitte alla neelata, vaid lihtsalt kõik mahlad välja imeda. natuke ebameeldiv kuid väga tõhus. lisaks veel sidrun(kindlasti koos koorega!!!!)+ mesi kokku segada ja ära süüa. kuum vesi nõrgendab mee toimet! kõike ikka toorelt, mõjub paremini!

Said targemaks? Soovid oma nippe lisada — kommentaarium on sinu päralt!