Massaazhiliike tutvustavad massöörid — Tõnu Allpere, Risto Rammul ja Kaja Aru Sinu Pere Salongist.

Klassikaline massaaz

Klassikaline massaazh on kõige traditsioonilisem ja levinum massaazhiliik, mis baseerub rootsi massaazhil. Seda tehakse nii õliga kui ka kuivalt. Vastavalt kliendi soovile ja vajadustele võib teha nii kogu keha massaazhi kui ka erinevatele kehaosadele. Klassikaline massaazh aktiviseerib eelkõige vere- ja lümfiringet, ergutab ainevahetust, vähendab pea- ja lihasevalusid. Massaazhi tulemusel suureneb organismi vastupanuvõime haigustele. Massaazh mõjub lõõgastavalt nii vaimse kui ka füüsilise ülepinge korral.

Aroomimassaazh

Aroomimassaazh on eeterlike õlidega teostatav leebe massaazh. Sobib nii lõõgastuseks kui raviefekti saavutamiseks. Sujuvad, silitavad-venitavad massaazhivõtted aitavad aroomiõlidel imenduda, selle mõju saabub alles järgmisel—ülejärgmisel päeval. Massaazhi eesmärgiks on organismi “harmoniseerida”, aitamaks kaasa kogu keha ja vaimu tasakaalu saavutamisele.

Segmentmassaazh

Segmentmassaazh on intensiivne, kuivalt teostatav ravimassaazh selja ja kaela kindlatele piirkondadele, et leevendada valusündroomi ja parandada siseorganite tööd. Seansijärgselt võib massaazhi toime pikendamiseks kasutada ravigeele ja -salve. Sobib radikuliidi alaägedas faasis, närvipitsumisest tingitud käte või jalgade valulikkuse ja vereringehäirete korral ning neile, kes põevad sageli kopsuhaigusi. Tselluliidimassaazh

Spetsiaalsete massaazhivõtetega ja vajadusel eeterlike õlide abiga taastatakse probleemse piirkonna naha elastsus, ainevahetus ja vereringe. Kauni tulemuse saavutamiseks on vajalik läbida pikem ravikuur. Sobib ka profülaktilisel eesmärgil, et vältida rasvaladestuste tekkimist. Lümfimassaaz

Massaazh on kuivalt teostatav leebe massaazh lümfiringe stimuleerimiseks. Suurt tähelepanu pööratakse kehapiirkondadele, kus paiknevad lümfisõlmede grupid. Lümfimassaazh aitab vähendada turseid, väljutada jääkaineid organismist ja tõsta immuunsust. See ravimassaazh on eriti vajalik peale operatsiooni, mille käigus on eemaldatud osa lümfisõlmi ning traumade järgselt tursete ärahoidmiseks ja alandamiseks.

Rasedate massaaz

Aitab leevendada lapseootamisega kaasnevaid nii füüsilisi kui ka psüühilisi vaevusi, aitamaks organismil kohaneda uue olukorraga.

Homme jätkub teema IDAMAISED MASSAAZHID

Sinu Pere Salong
Narva mnt.63
tel: 601 5555