Südamehaigused

Sööge hommikusöögiks leiba, mille peale on džemmi asemel määritud mee ja kaneeli segu. See alandab kolesterooli taset ja päästab teid infarktist. Isegi need, kes on infarkti üle elanud, võivad pääseda järgmisest.

Suurenenud väsimus ja nõrkus

Võtke igapäevaselt hommikul tühja kõhu peale klaasitäis vett, millele on lisatud kaneeliga segatud pool supilusikatäit mett ja tehke seda samuti pärastlõunal umbes kell kolm. See suurendab organismi elulisi funktsioone.

Artriit

Võtke iga päev üks tassitäis sooja vett, millele on lisatud kaks teelusikatäit mett ja pool teelusikatäit kaneeli. Selle regulaarne tarvitamine ravib isegi kroonilist artriiti.

Kolesterool

Kaks supilusikatäit mett ja kolm teelusikatäit kaneeli segatuna kahte klaasi sooja vette vähendab veres oleva kolesterooli taset kahe tunni jooksul 10%. Kolm korda päevas selle segu tarvitamine normaliseerib kolesterooli taset artriidi all kannatajatel ja isegi krooniliste haigete puhul.

Immuunsus

Mee ja kaneeli segu tarvitamine iga päev tugevdab organismi kaitsefunktsioone ja kaitseb viiruslike bakterite eest, tugevdab leukotsüütide võimet bakteriaalsete ja viiruslike haiguste vastu võitlemisel.

Loe ülejäänud kümmet mõjuvõimet Koduhaldja blogist.