1. Otsmik.

Kas su otsmikunahk on pingul, kahvatu või punane? See võib viidata sellele, et su ainevahetus ei tööta korralikult. Otsmik võib viidata ka maksaprobleemidele, mille roll on toksiine kehast väljutada. See võib anda ka märku, et sapipõis ei tööta korralikult.

2. Meelekohad.

Kui su meelekohad on punased ja paistes, võib see olla märgiks sellest, et su neerud on ülekoormatud. Sellised probleemid leiavad aset siis, kui toksiinid hakkavad kehas kuhjuma, aga võivad olla põhjustatud poolfabrikaatide ja liigsest rämpstoidu tarbimisest.

3. Silmalaugude ülaosa.

Kui su põrn töötab korralikult, siis su laugude ülaosa nahk on korralik. Põrn on vastutav terve immuunsussüsteemi eest tootes ja hoides valgeid vereliblesid. Kui laugude ülaosa on paistes ja punane, võib see olla märgiks, et su põrn ei tööta korralikult.

4. Tumedad silmaalused.

Kui silmaalused on kahvatud või hallikat tooni võib see viidata, et midagi on su neerudega korrast ära. Kui sul on silmaalused kotid, siis võib see olla märgiks stressist. Samuti võib see viidata toitainete puudusele.

Noortel inimestel, kellel on silmade ümber kortsud, võib olla probleeme maksaga. Samuti võib see olla tingitud negatiivsetest emotsioonidest nagu kurbus.

5. Põse ülaosad ja põsesarnad.

Inimestel, kellel on probleeme liigsete pooridega selles alas, võib olla probleeme kopsudega.

6. Põse alaosad.

Liiga kahvatu nahk selles piirkonnas viitab liiga rasvasele toidule ja mao liigkoormusele. Paistetus ja vistrikud selles viitavad allergiale mõne toiduaine suhtes.

7. Ninaots ja ninasõõrmed.

Punased ninasõõrmed viitavad probleemidele bronhidega. Kõik ninaga seotu võib viidata sellele, et kopsud ei tööta korralikult. Pidevalt punane ninaots võib aga olla märgiks südameprobleemidest.

8. Huulte ülaosa.

Stress võib tekitada peeneid kortse huulte ülaosal. Füüsiline stress mõjutab ka hormoonitaset. Hormoonitaseme kõikumine aga peegeldub välimuses.

9. Huuled.

Huulte peal aset leidvad muutused võivad viidata probleemidele peensoolega. Ohatis, valud ja huulevärvi kadumine on esimesed märgid. Kui su huuled on paistes, võib see olla märgiks, et su soolestik ei tööta korralikult. Kui su huuled on kahvatud, võib see viidata halvale vereringele. Huultel aset leidvad muutused võivad ka olla märgiks põrna, sapipõie, maksa ja jämesoole probleemidest.

10. Lõug.

Naistel esineb tihti vistrikke lõua peale teisel menstruatsioonitsükli perioodil ning on põhjustatud hormoonidest. Kortsukesed ja muud vead selles piirkonnas võivad viidata ka sellele, et mõned organid ei tööta korralikult.