Seetõttu on tähtis, millises voodis me magame. Sügav, pausideta uni annab hea enesetunde terveks järgmiseks päevaks. Villases voodipesus ei elutse ega paljune tolmulestad, mis tekitavad allergiat ja bronhiaalastmat.

Naturaalne villane voodipesu:
1. teeb mikromassaaži, parandab sellega und, vereringet, immuunsüsteemi ja ainevahetust
2. parandab intiimelu
3. kergendab allergianähtusi ja bronhiaalastmat
4. hoiab ära lamatised
5. leevendab pea- ja lihasvalu

Villal on unikaalne omadus — vill võib kuni 33% oma kaalust neelata niiskust ja jääda seejuures sisuliselt kuivaks. Seda omadust on hea ära kasutada väikeste laste ja lamavate haigete puhul. Alakaalulised vastsündinud kasvavad hästi lambavillases voodipesus magades. Villast tulev energeetika mõjub lastele rahustavalt. Külmetuse puhul on parem mähkida laps lambavillasesse kui piinata teda kuppude ja sinepiplaastriga.

Lambavillases voodis on meeldiv ja kasulik magada riieteta. Lambavill sisaldab rohkem lanoliini kui teiste loomade vill. Lanoliin on naturaalne rasv, mis kuulub kõigi allergiavastaste ja põletikuvastaste preparaatide, kreemide, šampoonide jms koostisesse. Lanoliin aitab kaasa haavade ja luumurdude paranemisele, seetõttu tuleb pärast kipsi eemaldamist asetada lambavillast vöö murru kohale. Magnetilised sisemused tootes suurendavad villa raviomadusi veelgi.

Toote heledam pool — rahustav. Võtab kiirelt ära peavalu magnettormide puhul, rahustab hambavalu, seljavalu, reumaatilist valu, valu puusa-vaagna piirkonnas, õlavalu.

Tumedam pool — ergutav. Kasutatakse lihaste nõrkuse, krampide, sooltehaiguste, madala vererõhu, ülekaalu puhul.
Magnetteraapia on keelatud rasedatele naistele ja südamehaigetele inimestele.

Sellest, kuidas inimene magab, sõltub tema väljanägemine, töövõime ja meeleolu. Kui hommikul silmi avades pea huugab, kael keerates krigiseb ja seljaga pole kõik korras, võib kindlalt öelda — tuleb välja vahetada see, mille peal ja mille all magad.

Meedikud ja elu ise on tõestanud, et vatitekk tervist juurde ei too. Paksust vatist õmmeldud tekid ei lase õhku läbi. Kohevasse patja vajudes inimene higistab ja hingab sisse seda “väljahigistatud” õhku. Voodipesu muutub niiskeks ja öösel teki pealt lükates võib külmetuda. Liigesehaigetele on see tõsiseks mureks.

Lisaks sellele elutsevad sulgpatjades mikroobid ja lestad, mis võivad esile kutsuda allergia ja isegi astmat. Äärmiselt ebasoovitav on sulevoodipesu radikuliidi ja veresoonkonna haiguste puhul.
Et Teie ööd oleksid soojad, mugavad ja tooksid rõõmu ja rahuldust, tuleks kasutada ökoloogiliselt puhtaid ravitoimega kõrgkvaliteetsest villast tooteid.