1. Sentimentaalne side

Kui sa oma rindadele nime annad, siis tekib teie kolme vahel enneolematu personaalne side. Teiste sõnadega — sa ju pigem teeksid head oma Maasikale ja Vaarikale kui lihtsalt kahele nimetule tissile?

2. Hoolitsemine

Öeldakse ju, et kui inimene võtab kutsika, tunneb ta kohest vajadust talle kõike vajalikku pakkuda. Samamoodi on ka rindadega — kui sa neid aktsepteerid ja neile nime paned, siis tunned ka suuremat vajadust nende eest hoolt kanda.

3. Enesekindlus

Tahad oma seksielu vürtsitada? Siis on aeg su kallima kahele lemmikule nimi panna. Nii tunned end palju enesekindlamana ja ei karda end ühestki küljest näidata. Pigem hakkad sa nende üle uhkust tundma!

4. Eriline tähelepanu

Usu või ära usu, kui sa millelegi nime annad, siis saab see miski või keegi sinult varasemast rohkem tähelepanu. Nii otsid sa oma kahele rõõmuallikale jooksmiseks korraliku toestuse, kontrollid neid varasemast tihemini ja imetled neid peegli ees kauem kui tavaliselt.

5. Diagnoosimine

Haigused ei hüüa tulles. Kui sa oma rindadele nimed paned, siis on sul järgmisel korral arsti juurde rinnavähikontrolli minnes murettekitavad sümptomid paremini meeles. Sa tead täpselt, kummal rinnal milline probleem oli või on.

6. Kontroll

Kindlasti hakkad sa ka pärast nimepanemistseremooniat oma kahte kullakest suurema tähelepanu ja armastusega kontrollima. Ning sa teed seda tihemini. See võib sind halvimast päästa!

7. Põhjus poodlemiseks!

Nii nagu sina tahad endale uut seelikut, tahavad uut kehavarju sinu kaks lemmikut! Mine ruttu poodi!

Allikas: iDiva