Palju rasva

Kas see toimib? Võimalik
Kuidas? Kõrge rasvasisaldusega toit püsib kauem sinu organismis. Aeglustab küll ainevahetust, kuid saad kätte päevaks vajalikud kalorid. Söö tasakaaluks muna ja liha, neis peituv aine tsüsteiin aitab mürkaineid väljutada.

Vesi

Kas see toimib? Jah
Kuidas? Enne voodisse heitmist joo liitri jagu vett. See võib tunduda raske ülesandena, kuid järgmisel hommikul on sul kergem tõusta, sest kehas on suurem niiskuse tasakaal. Kui oled juba tõusnud, siis joo veel liiter vett, see läheb öösel välja higistatud vee asemele.

Mahl või smuuti

Kas see toimib? Jah
Kuidas? Apelsinimahl ja marjad on väga heaks c-vitamiini allikaks ning klaasitäis värsket mahla paneb vereringe kiiremini käima. Kui on ka suhkusr hulgas, siis see aitab tõsta veresuhkrutaset ja peletab näljatunde.

Banaanis on palju magneesiumi ja see aitab näiteks peavalu puhul.

Tassike kohvi või coca-colat

Kas see toimib? Ei
Miks mitte? Kohv ja kokajook tekitavad tegelikult kiiremat vedelikukaotust ning mõju on seega hoopis vastupidine - tunned janu.

Võimlemine

Kas see toimib? Jah
Kuidas? Kerge jalutuskäik või ujumine pumpab organismi rohkem hapnikku, pannes vere kiiremini ringi käima.

Mitmekesine õhtusöök

Kas see toimib? Jah
Kuidas? Liha sisaldab B-vitamiini, mis tasakaalustab organismi. Praetud kartulid sisaldavad C-vitmaiini, mis aitab maksal paremini oma tööd teha ning värske salat, näiteks brokkoli ja kapsas, sisaldavad ohtrasti E-vitmaiini, mis aitavad kehal paremini puhastuda. Samas ära kasuta liiga palju õli – see aeglustab puhastusprotsessi.