Tupekuivus
See toob endaga kaasa valu, põletava tunde ja sügeluse. Tupekuivust võivad põhjustada nii hormonaalsed muutused, menopaus, ärevus, stress, samuti välised ärritajad (seep, hügieenitooted, ravimid). Ka võib peituda probleem madalas libiidotasemes. Sel puhul tasub loomulikult libestit kasutada, kuid alati tasub rääkida enda arstiga.

Punnid
Vistrike ja punnide põhjustajateks on tavaliselt sissekasvanud karvad. Kuidas nende vastu võidelda? Hõõru nahka õrnalt soojas vees seisnud pehme riidetükiga. Kui asi aga tundub kontrolli alt väljuvat, siis on aeg naistearsti juurde minna. Kindlasti käi ka korralikus salongis vahatamas, et vältida kõiksugu ebameeldivusi juba eos.

Tuimus
Sõidad palju rattaga või käid rattatrennis? Siis tead, millest jutt. Tuimuse tekkimise vältimiseks soeta endale korralikud rattapüksid.

Ebameeldiva lõhnaga voolus
See on märguandeks, et sul on tekkimas bakteriaalne vaginoos. Pöördu kiiremas korras arsti poole. Leevendust saad loomulikult ka sellest, kui vaatad kriitiliselt üle oma toidulaua.

Sügelus
Sügelus annab märku tupeseenest või samuti vaginoosi tekkest. Kui aga arsti poolt tehtud testid ei anna millestki sellisest märku, siis mine vannituppa ja vaata, millega sa pesed enda nabaalust piirkonda. Kas kasutad ikka selleks mõeldud hügieenivahendeid?

Valulik urineerimine
Kui pissilkäimine muutub valusaks, võid olla mõne suguhaiguse üles korjanud. Teise variandina võib tegemist olla kuseteede- või tupekuivusega. Kindlasti pöördu kiiremas korras naistearsti poole!

Menstruatsiooniväline veritsus
Kui sa näed väikest kogust verd pärast hullumeelset seksikogemust, siis pole muretsemiseks üldse põhjust. Kui aga selline asi on regulaarne, siis peaksid muretsema, sest asi võib olla tõsine. Pane arstile aeg kirja.

Allikas: Bollywoodshaadis