Maarika:

Igapäev joon rohelist teed sidruni ja ingveri tükkidega. Igal õhtul võtan lusikatäie mett, millesse olen lisanud kurkumi (segu saadaval ka poes), aga enda tehtud ikka parem, saan rohkem lisada oma maitse järgi ained, mis mulle meeldivad, näiteks kaneel ja must pipar — ja ka odavam tuleb ise tehes.

Toomas:

Minu tervisenipid on punase tšilli kaun, ingveri juur, küüslauk, punane greip, sidrun, apelsin — seda kõike mõõdukalt ja igapäevaselt. Rohkem just talvel, suvel vähem.

Kuuno:

Võtke 0,5 liitrit mett, sulatage see vaikselt kuumas vees, sinna lisage üks suur ingveri juur, mille peeneks hakite ja ühe sidruni mahl ja kaneeli supilusika täis. Igal hommikul lusikatäis põske ja siis kohvi jooma. Ei tule Teile haigused naljalt ligi ja peletab organismist põletikud välja. Mina sain kõrva valust lahti.

Jansa:

Külmetuse ning gripiviiruse vastu aitab kõige paremini suur sibul, mesi, astelpajumarjad/sidrun, kõik blenderis purustada. Kuum vesi peale ning see korraga ära juua. Soovitavalt 3 korda päevas.

Mari:

Ingver on väga hea närvi- ja immuunsüsteemi toonik. See on seedimise abiline, bronhiaalprobleemide ja kõrvetiste leevendaja, menstruaalpingete lõdvestaja ning aitab rasedusaegse hommikuse iivelduse ja merehaiguse vastu. Lisaks taastab see seksuaalenergiat. Kui tunned, et hakkad haigeks jääma, näri kild ingverit iga tunni järel või tee endale ingveri-sidrunimahla shot.