Hoia kohviga tagasi

Kofeiin on võimas erguti,  mille mõju kestab kuni 7 tundi, ärritades neerupealiseid ja takistades
magamajäämist. Ära unusta, et kofeiini leidub mujalgi, näiteks tees ja  karastusjookides.

Õue!

Mis turgutaks keha ja vaimu paremini kui sõõm värsket õhku? Püüa iga päev
teha kasvõi veerandtunnine jalutuskäik ja märkad erinevust — varsti  kibeled juba kannatamatult õue kevadet nautima!

Tea, millal süüa

Ainevahetus on haripunktis keskpäeval. Seepärast söö korralikult hommiku- ja  lõunasööki. Õhtupoole muutub nii hormoonide eritamine kui ka ainevahetus laisemaks. Siis tuleks süüa puu- ja juurvilju ning täisteratooteid.  Need aitavad rahuneda ja puhastavad une ajal keha mürkidest.

Maga õigesti

Voodi on kaheks asjaks, magamiseks ja seksiks. Ära vea sinna toitu,  sülearvutit, ajakirju, lemmikloomi. Samuti ei tule kasuks televiisori  saatel magama jäämine — ere ekraan jätab kehale petliku mulje, et päev  veel kestab.

Hinga sügavalt

Kas tead kui oluline on vahel aeg maha võtta ja sügavalt sisse-välja  hingata? See on üks kiiremaid pingemaandajaid, lõdvestades nii keha kui  vaimu. Võta nii lõunapausi ajal kui ka päeva lõpus mõned minutid, istu mugavas asendis ja hinga aeglaselt sisse ja välja.

Trenni ja kohe!

Loomulikult oled sa laisk ja uimane, kui su keha pole koormusega harjunud. Kui sa pole terve talve trenni teinud, siis nüüd oleks aeg end kokku võtta. Kohe varsti on ju rannahooaeg!

Kui sul pole aega jõusaali minna  või trennis koos teistega võimelda, siis soovitame sulle Naisteka
parimaid trenninippe koos videoga:

Seitse harjutust võimlemispalliga

Viis vinget harjutust õlavöötmele
Harjutused kontoris
Kõht sisse, selg sirgu!
Tuharad ja reied viie minutiga trimmi
Päikesetervitus

Seksi hommikuti

Seks on üks neist “vähestest” meeldivatest tegevustest, mis annab lisaks naudingule ka piisavalt värskust ja energiat., kirjutab mees.eu. Kui seksida hommikuti, peaks loogiliselt terveks päevaks olema tagatud piisav energiakogus ja lisaks ka meeldiv emotsioon, mille abil pingelisest päevast lihtsalt “läbi raiuda”.

Vaata oma garderoob kriitilise pilguga üle

Võib-olla ei suuda sa kuidagi talveunest välja tulla seetõttu, et kannad ikka veel samu musti, halle ja pruune kampsuneid ja igavaid talvesaapaid? Ava oma riidekapi uks äärmiselt kriitilise meelega ja pane ära kõik igavad talveriided. Too enda garderoobi värskust, kasvõi aksessuaaride või
lõbusa sokipaari näol! Tunned end kohe kordades paremini.

Mida uut endale soetada? Vaata Naisteka täielikku kevadist trendispikrit!

Varusta end vitamiinidega

Ei, see ei tähenda, et sa lähed apteeki ja haarad esimese purgi, kuhu on peale kirjutatud “multivitamiin”. Sa loed hoopis üht äärmiselt kasulikku artiklit ja tead täpselt, milliseid vitamiine sa enim vajad ja milliste toitude sees need kasulikud vitamiinid end peidavad!

Meelesta end positiivselt!

Jah,suveni on veel mõned kuud aega. Tõsi, Eesti kevad pole kohe alguses nii soe kui me tahaks. Aga see ei tähenda, et me peaksime pidevalt vinguma ja virisema. Püüa mõelda, et juba varsti on suvi, nuusuta mullast tärkavaid lilli, ütle sulavale lumele head aega! Naudi iga aastaaega nii, nagu näeksid seda esimest korda. Vahel tuleb selline lapselik suhtumine ainult kasuks!

VEEL KASULIKKU LUGEMIST: