Kui sa pole kunagi ühtegi suitsu teinud, oleme su üle väga uhked, aga kõik teised — nii need, kes on suitsetamise maha jätnud kui ka inimesed, kes praeguseni suitsetavad -, teie jaoks on olemas üks jook, mis aitab kopse puhastada.

See jook sisaldab ainult looduslikke koostisosi ja mõjub hästi ka neile inimestele, kes üldse ei suitseta. Küll aga on see ekstra kasulik just neile, kes on äsja suitsetamisest loobunud või suitsetavad veel ka täna.

See jook sisaldab kasulikke toitaineid, mineraale, vitamiine ja anti-kantserogeense toimeainega aineid, mis teevad su kopsudele detox'i ja mõjuvad ka muul moel tervisele hästi.

Mis seal joogi sees siis on?

  • 2 teelusikatäit kurkumit
  • 400 g sibulat
  • pöidlasuurune jupp ingverit
  • 400 g vahtrasiirupit
  • 1 liiter vett

Kuidas seda valmistada?

Sega vee sisse vahtrasiirupit ja kuumuta kuni keemiseni. Seejärel vähenda kuumust ja lisa segusse ka hakitud sibul ja ingver ning aja see taas keema. Nüüd on aeg lisada ka kurkum ja kui see on tehtud, võid kuumust taas vähendada ning jätta segu pliidile kuni potis on ainult pool originaalsest kogusest alles.

Nüüd kalla segu klaasi ja jäta jahtuma kuni see on toatemperatuurine ja selle saab panna külmkappi. Hoia seda seal ja tarbi iga päev kaks lusikatäit — üks hommikul ja teine õhtul (alati kaks tundi enne söömist).

Milleks üldse suitsetada?

Kuigi see segu puhastab su kopse, ei suuda see kindlasti suitsetamise kahju täielikult nullida. Kui tahad pikaajalist mõju ja üleüldiselt tervemaid kopse, on kõige parem suitsetamisest üldse loobuda.

Suitsetamisest loobudes on sul kergem hingata ja su tervis paraneb märkimisväärselt, nahatoon muutub säravamaks ja hammaste värv paraneb ning vähendad riski jääda tõsiselt haigeks.

Lisaks säästad sa ka väga palju raha. Keskmine suitsetaja tõmbab 13 suitsu päevas, mis teeb kokku 364 suitsu kuus. Võid nüüd ise kokku arvutada, kui palju see eurodes teeb.

Allikas: LADBible