Paljud on saanud oma kuivale nahale tõhusat leevendust Palmer’si kehakreemidest, nüüd on head uudised kohal ka kuivale näonahale, sest nüüd on kõigil huvilistel võimalik omale Tallinna ja Tartu Kaubamajas ning Prisma kauplustest soetada uued Palmersi kakaovõiga näohooldustooted.

Kakaopuu viljad on suured rohelised kaunad, milles on 30-40 kakaouba. Vilja valmides korjatakse need käsitsi ja võetakse kakaooad välja. Peale kuivatamist, fermentatsiooni ja röstimist oad purustatakse ja neist pressitakse välja kreemjas segu, millest tehakse kakaovõid. Orgaaniline rafineerimata kakaovõi lõhnab imehästi ja šokolaadiselt. Puhast kakaovõid kasutatakse mitmete šokolaadisortide ja maiustuste tootmiseks ning valge šokolaadi põhikomponendiks, kuid mitte ainult, sest kakaovõi on muuhulgas ka suurepärane niisutaja, mida on juba sajandeid kasutatud ka naha hooldamiseks ning on põhikomponendiks paljudes erinevates nahahooldustoodetes.

Kakaovõi pehmendab ja niisutab kuivaks muutunud nahka ning leevendab kuivusest tingitud sügelust. Annab elujõu ka kõige kuivemale ja lõhenenud nahale. Sobib kasutamiseks naha sügavniisutamiseks, kannalõhedele määrimiseks, rasedusarmide ennetamiseks, raseduse ajal. Pleegitab juba tekkinud arme peale sünnitust. Kakaovõid kasutatakse ka päikesepõletuse leevendamiseks, naha kriimustuste ning kortsude puhul ning huulelõhede korral. Tänu antioksüdantidele (vitamiinid A, C ja E ) ning polüfenoolidele, mis vabade radikaalidega võitlevad, aitab kakaovõi ära hoida ka naha vananemist

Palmer’si kakaovõitooted on spetsiaalselt toodetud sellise koostisega, et suurendada kakaovõi naturaalset efektiivsust, et seda oleks kergem nahale määrida ja et see imenduks nahka paremini. See läbimurre saavutati niiskuserikaste osiste ja E-vitamiini lisamisega. Kakaovõid soovitatakse armide, laikude ja muude nahavigade silumiseks, eriti venitusarmide ärahoidmiseks raseduse ajal ja peale seda.

Palmer’s on loodud üle 160 aasta tagasi, olles üks esimesi nahahooldustoodete tootjaid Ameerikas. Kaubamärgi asutaja, ET Browne Drug Company Inc on tänaseks kakaovõitoodete tootja ja turustaja nr 1 maailmas. Palmer’s on pühendunud kõrgeima kvaliteediga looduslike nahahooldustoodete tootmisele. Ainsa firmana pakub Palmer’s kogu sarja kakaovõitooteid, kreemidest ja losjoonidest kuni huulepulkade ja seepideni. Nüüd on lisandunud valikusse ka näohooldustooted.

Palmer’s on World Cocoa Foundation liige, mille eesmärk on kakaopuid kasvatavate kogukondade aitamine ja toetamine nende majanduslikus, sotsiaalses ja keskkondlikus arengus.
WCF-i kuulub üle maailma 90 firmat, kes tegutsevad selle nimel, et kakaovõid paremini turundada, toetada kakaovõi alaseid uuringuid ja vähendada saagi kadu. WCF töötab koostöös 15 eri riigi farmeritega, pakkudes neile haridust ja koolitusi, samuti tehnoloogilist toetust, abi transpordi korralduses ja investeeringuid. Sotsiaalses plaanis on olulised tegevused, mis aitavad vaesusest välja — laste kooli aitamine, naiste tööle aitamine, noortele tööoskuste õpetamine.

Palmer’si tooteid pole testitud loomadel.
Palmer’si tooted ei sisalda parabeene.

Palmersi näohooldus:

Puhastusgeel näole
Vahutav puhastusgeel puhastab naha meigist, rasust ja mustusest nahka kuivatamata. Sobib kõigile nahatüüpidele, ka tundlikule nahale. Lõhnavaba.

Kooriv kreem näole 

Peeneks jahvatatud kakaooad koorivad õrnalt nahka ja eelmaldavad surnud naharakud. Tulemuseks on puhtam ja siledam nahk ning kreemid imenduvad paremini. Toode on nii õrn, et seda võib kasutada 2-3 korda nädalas.


Silmakreem 

Rikkalik rahustava koostisega silmakreem sisaldab vananemisvastaseid ja niisutavaid koostisaineid, mis on mõeldud spetsiaalselt õrna silmapiirkonna kortsude välimuse pehmendamiseks.

Päevane näolosjoon
Luksuslik päevane losjoon on kerge koostisega tõhus niisutaja. Antioksüdandid, piimaproteiinid, kakaovõi ja shea-või teevad naha pehmeks, siledaks ja säravaks. Ei ärrita nahka. SPF 15 laia spektriga päikesekaitse aitab kaitsta nahka päikesekahjustuste ja vananemise märkide vastu.

Päevane rahustav näolosjoon
Kerge koostisega kiirelt imenduv niisutaja sobib tundlikule nahale, losjoon vähendab naha punetust ja ärritust, rahustab stressis nahka. Lõhnavaba. Sisaldab mitmekihilise emulsiooni tehnoloogiat: taimsetest koostisosadest saadud spetsiaalne emulsioon matkib naha enda loomuliku niiskuse struktuuri. Aitab taastada nahka kaitsvat barjääri keskkondlike faktorite vastu.

Taastav öökreem
Luksusliku koostisega vananemisvastases kreemis on rohkelt nahka pinguldavaid ja silendavaid koostisaineid. Võimsad antioksüdandid ja peptiidid koos kakaovõi ja shea-võiga teevad naha pehmeks, siledaks ja säravaks. Kiiresti imenduv. Toimeained: Kakaovõi ja sheavõi niisutavad ja toidavad nahka sügavuti. Retinool — aitab kaasa naha uuenemisele. Peptiidide kompleks — toetab naha struktuuri ja terviklikkust. Vitamiin E — võimas antioksüdant. Piimaproteiinid — aitavad parandada naha tekstuuri ja tooni. Kuningakepp — rahustab stressis nahka. Aloe vera — rahustab nahka, leevendab ärritust.

Näolosjoon meestele, vaata videot:
Jaga
Kommentaarid