1. Iga toidukord sisaldagu proteiini

Proteiin aitab su kehal vabaneda halbadest mürkidest ja ainetest, mida sa ei vaja. Seega proovi seda oma menüüsse lisada nii hommiku-, lõuna-, kui ka õhtusöögi ajal.

2. Joo rohelist teed

Kui kolm tassi päevas oleks ideaalne, siis tegelikult piisab ka ühest. Roheline tee on samuti abiks juhul, kui soovid oma keha mürkidest puhastada.

3. Harrasta joogat

Lisa oma tavalisse hullumeelsesse treeningkavasse ka natukene rahulikumat joogat. See aitab su kehal taastuda ning annab sulle tõeliselt uue hingamise.

4. Keera kuumus maha

Ära keera liha praadides või küpsetades temperatuuri liiga kõrgeks! Liha hakkab liiga kuumas keskkonnas moodustama aineid, mis ei ole meie kehale head. Mõned väidavad, et need võivad lausa vähki põhjustada.

5. Võta aega iseendale

Sa pead puhkama! Vastasel juhul ei puhka ka sinu keha ning paarikuisel ületöötamisel on meie kehale tõsised tagajärjed!

6. Hoia tehnikavidinad magamistoast eemal

Sinise ekraani vahtimine jäägu kontorisse! Ära vea oma telefoni ja tahvelarvutit voodisse kaasa. Sa segad nendega oma unetsüklit.

7. Korralda protest suhkrustatud jookide vastu

Kõikide limonaadide ja suhkrut täispumbatud jookide asemel eelista vett või rohelist teed. Su keha tänab sind!

8. Veendu, et su kraanivesi on tõesti puhas!

Vee joomine on küll tervisele hea, aga see vesi peab ka puhas olema. Tee kindlaks, et su kraaniveega on kõik täpselt nii nagu peab.

9. Eelista looduskosmeetikat

Nii nagu sa teed tervislikult toitudes ja aktiivne olles oma kehale seesmiselt pai, teed sa looduskosmeetikaga sellele pai ka väljaspoolt. Hoia kemikaalid eemal!

10. Süsivesikuid ammuta puu- ja juurviljadest

Aeg-ajalt on väike šokolaadiamps loomulikult lubatud, aga suurem osa sinu süsivesikutest võiks siiski tulla puuviljadest.

11. Ära söö seda, mida sa ei oska hääldada

Kui sa keerad pakendil ette sildiga poole ja ei suuda hääldada vähemalt pooli valitud toidus sisalduvaid sõnu, siis pane see letile tagasi.

12. Söö õigeid rasvu

Rasv ei ole alati halb, meie keha vajab seda. Avokaado, pähklid, kala ja kookos mõjuvad sulle väga hästi!

Allikas: Woman’s Health