Ja nagu viimased uuringud näitavad, võivad kahjustada ka meie tervist.

Teadus
See, et Phenome usaldab loodust, ei tähenda, et me naaseme traditsiooniliste, lihtsate tehnoloogiate juurde. Me kasutame viimaseid teadusuuringuid, et arvestada naha vajadustega ning kasutame innovatiivseid tehnoloogiaid puhaste taimeekstraktide saamiseks. Meie tootmisprotsess vastab farmatseutilistele standarditele.

Jätkusuutlikkus
Meile on väga tähtis,et suhtume loodusesse nagu oma parimasse sõpra. Meile on väga tähtis, et me ei kahjusta tootmisprotsessi käigus loodust ega ka kedagi teist, kes on tootmisega seotud. Seepärast tuleb enamus meie  taimsest toorainest ökoloogilistest istandustest ning kogukonnad, kes meie jaoks taimi kasvatavad, saavad selle eest väärilist tasu. Me teeme kõik selleks, et tootmise, levitamise ja müümisega mitte kahjustada looduskeskkonna tasakaalu.

Väärtused
Phenome on ka igapäevane elustiil, lõppematu otsimine hetkede järele, mis on väärt mäletamist. Sisemise tasakaalu, heaolu  ja harmoonia otsimine. Need on need väärtused, millest juhindusime Phenome brändi ülesehitamisel.

Teaduse, looduse ja innovatsiooni sünergia puhtaimate ja tervislikeimate toodete saamiseks
Kõik Phenome tooted on looduslikud ja toodetud järgides loodusliku kosmeetika tootmise rahvusvahelisi soovitusi ja standarte. Ükski Phenome toode ei sisalda rohkem kui 2% sünteetilisi komponente. Kõik ülejäänud komponendid on 100% looduslikud ja orgaanilised ning tulevad spetsiaalsetelt tootjatelt, kes teevad laialdasi laboratoorseid ja kliinilisi uuringuid, et garanteerida parim kvaliteet. Mittenaturaalseid komponente kasutame siis, kui loodusest ei ole võimalik sama efektiivset komponenti leida. Kõik need komponendid on aktsepteeritud orgaaniliste kosmeetikatoodete tootmise sertifikaadiga.

Phenome on esimene komeetikatoodete tootja, kes kasutab toodetes tavalise vee asemel taimevett. Taimeveed on naharakkudele väga väärtuslikud, taastades rakkude elujõu ja taastumisvõime tänu rikkalikele mineraalide ja vitamiinide sisaldusele.

Kõikidel looduslikel koostisosadel on orgaaniline sertifikaat, mis tähendab,et need on saadud taimeistandustest, kus ei kasutata väetisi, taimemürke ja teisi kemikaale.

Phenome tooted ei sisalda kunagi järgmisi kahjulikke keemilisi komponente: parabeenid, Sodium Lauryl Sulfate (SLS), Sodium Laureth Sulfate (SLES),mineraalõlid, parafiin, silikoon, polüetüleenglükool (PEG),glükool, keemiline päikesekaitsefaktor, ftalaadid, etanoolamiinid (MEA,DEA,TEA), formaldehüüdi derivaadid, lanoliin, sünteetilised värvained, sünteetilised lõhnaained, loomsed komponendid.

Phenome ei testi kunagi tooteid loomadel ja ei kasuta loomset toorainet (nt kollageen). Seetõttu sobivad meie tooted ka veganitele. Ainukesed loomse päritoluga komponendid on mesilasvaha ja mesi.
Toodete pakendilt leiab koostisainete täpse nimekirja. Kõik tootepakendid on valmistatud taaskasutatud materjalidest ja lähevad uuesti taaskasutusse. Tootekarbid on valmistatud 80% ulatuses vanapaberist ja plastikpudelid on 100% ulatuses valmistatud taaskasutatud plastikust. Pakendis kasutatavad klaas ja alumiinim on samuti taaskasutatavad.

Phenome valikus on järmised tooteliinid:

  • Näotooted
  • Kehatooted
  • Tooted juustele ja peanahale
  • Tooted meestele

Müügil Tallinna Kaubamajas ja Rosalind kauplustes ja veebis pood.rosalind.ee/et/b/phenome

Jaga
Kommentaarid