Sul on kõht kogu aeg tühi
Sööd korralikult hommikusööki, kuid kõht nuriseb juba tunnike enne lõunat? Pealegi on sul hirmus isu igasuguste maiuste järele. Mida rasvasem, seda parem! Säästa end lisasuhkrust ja -kaloritest ning püüa varem magama minna või mahutada enda päeva kerge pooletunnine uinak.

Oled üliemotsionaalne
Telekast tuleb tobe reklaam ja sinul on juba pisarad silmis? Ära süüdista selles menstruatsiooni, probleem võib olla üleväsimuses.

Oled hajameelne ega suuda keskenduda
Lihtne on süüdistada stressi ja seda, et sul "on nii palju asju korraga kukil", kuid enamasti põhjustab hajameelsust ja keskendumisraskusi väsimus.

Sa ei saa külmetusest jagu
Nohu tuleb ikka ja jälle tagasi ega taha kuidagi ära kaduda? Ehk peaksid apteekeri poole pöördumise asemel voodisse pugema? Väsinud inimeste immuunsus on nõrgem kui nendel, kes öösel korralikult magavad.

Oled pesuehtne äpu
Pillad pidevalt asju käest, lükkad midagi pikali, astud kõigile varba peale, kõnnid peaga vastu posti? Enda ja teiste huvides jää voodisse ja maga pisut.

Igasugune seksiisu on kadunud
Sina või su partner ei suuda kuidagi õiget hetke või meeleolu leida? Ehk peaksite rohkem koos linade vahel olema ... ja magama.

Allikas: huffingtonpost.com