Täna jagab enda nippe joogatreener ja raamatute autor Merit Raju.

Sügiskaamose masendus on nagu keskeakriis — kui sa seda ootad, siis see võib juhtuda, aga muidu see ei pruugigi tulla. Kui kaamos sind siiski murrab, võta ette ainult head ja hingepaitavat, kuni see saab sinu uueks normaalsuseks.

1. Paku midagi positiivset nii oma kehale kui ka igale meelele. Tilguta lemmiklõhnaga eeterlikku õli aroomilampi, süüta küünal ja naudi kodust aega mõnusa tassitäie soojendava ja seedimist ergutava ingveriteega. Naudi kvaliteetset šokolaadi (või kakaod) ja teravaid pajaroogasid, head muusikat ja imetle raamatu, ajakirja või instagrami inspireerivaid pilte.

2. Tore kohtumine, uue retsepti katsetamine, mõni koolitus enese värskendamiseks ja uue motivatsioonisüsti saamiseks teevad igast päevast erilise!

3. Tee midagi vallatut! Pista endale taskusse sõbraks mõni kastanimuna, sahista igal võimalusel läbi sügiseste lehtede või lompide ja kallista ennast (ja oma kalleid) igal hommikul ja õhtul.

4. Nõiu väheke! Osta endale pisike kristall või inglike kinda sees peos soojendamiseks, taskus või rahakotis kandmiseks või kaela riputamiseks. Olemas on isegi pihukristallid — täpselt peopesa suurused!

5. Füüsiline liikumine annab heaoluhormoone — olgu see siis tantsurännak, ronimistrenn, jooga, aeroobika, jooks või matkamine. Investeeri soojadesse talveriietesse, naudi nädalavahetustel valget aega õues ja kogu maailm muutub ilusaks!

Tahad lugeda rohkem Meriti mõtetest? Siis külasta SEDA lehekülge!