Täna jagab enda nippe Lingam ja yoni massaaži koolitaja Epp Kärsin:

Kõigepealt ütlen kohe välja, et mind ei kurvasta sügis. Pigem on see pikk ja pime aeg, mis annab rahu, et vaadata iseenda sisse ja luua tasakaal.

Selleks, et end turgutada ja hoida alati rõõmsa ning elavana, kuuluvad mu päevadesse kindlasti järg

Küünlad. Hommikul ärgates süütan esimese asjana küünlad. Samuti põlevad need alati töö juures. See loob hubase, sooja tunde ja sära minus endas.

Tantsimine. Kui vähegi võimalik, käin tantsimas. See on minu kirg, milleta ei kujuta enda elu ettegi Iga naine peaks tantsima, see loob uskumatult hea enesetunde ja annab meeletu energia.

Raamatud. Loen palju raamatuid ja viimane lemmikteos, mille üks väga kallis sõber soovitas, on Kahlil Gibrani “Prohvet”. Loen seda enne uinumist ja mediteerin, see aitab luua parimat homset.

Sõbrad. Mind ümbritsevad väga positiivsed ja head hinged. Nendega koos veedetud tunnid on kvaliteetaeg. Lusti ja naeru jagub igasse hetke. Olen siiralt tänulik, et nad on olemas. Mul on välja kujunenud ka uus traditsioon. Nimelt korraldan vähemalt korra kuus midagi lahedat — kutsun nad kokku ja läheme koos kas teatrisse või teeme mõne ühise kontserdi külastuse. See hoiab meid ühenduses ja nii ei kao kontakt.

Naudingud. Olen nendest sõltuvuses. Kõik sobib ja uut kogeda ning jagada on minu suurim rõõm.

Kindlasti ei sõltu mu enesetunne aga ilmast ega aastaajast. Päike on mu südames ja säran ka siis, kui sajab vihma või tuiskab. Elan siin ja praegu ja olen väga tänulik iga uue kogemuse eest. Samuti märkan pisiasju ja ei võta ühtegi inimest ega olukorda iseenesestmõistetavalt. Ütlen, mida mõtlen ja soovitan seda ka kõikidele teistele.

Mitte keegi ei näe minu hinge sisse, ei maga minu padjal ega käi minu kingadega, seepärast usaldan vaid iseend ja olen inspireeritud looma uut ning käima julgelt oma valitud teed.