Esimene samm: proovi jooki, mis mõjub su kõhule hästi

Kombucha on muutumas aina populaarsemaks ja lõpuks ometi on ka Eestis olemas mitme eri brändi seenejoogid. Miks? Sest need on su kehale lihtsalt nii kasulikud. Vaheta hommikune kohv või tee nüüd hoopis kombucha vastu välja ja alustad iga päeva parema enesetundega.

Teine samm: vabane punnis kõhust vaid mõne päevaga

Suhkur, koogid, küpsised ja pasta — unusta need nüüd mõneks ajaks ja eelista hoopis värsket kraami.

Kolmas samm: hakka liikuma, aga rahulikult

Võid teha trenni kodus või võtta eesmärgiks jalutada vähemalt 10 tuhat sammu päevas. Kasuta motivaatorina sammulugejat, sest ka teadlased kinnitavad, et 10 tuhat sammu päevas võib anda su fitness eesmärkidele väga palju juurde.

Neljas samm: pühenda aega iseendale

Talv on üsna stressirikas aeg ning nüüd kui pead veel mõtlema oma kehale ja suveks supervormi saavutamisele, tundub asi veelgi hullem. Parim viis, kuidas oma keha puhastada, on teha detox kuur ka oma mõtetele.

Viies samm: jälgi seda lihtsalt toitumisreeglit

Selle asemel, et pidada mahlakuuri või panna paika ebareaalne dieet, võta lihtsalt vastu otsus süüa valgurikkaid toite, köögivilju ja täisteratooteid. Võid süüa hommikuti putru pähklitega või täisterasepikut praemunaga, lõunaks eelista kana ja salatit ning õhtuti kala või liha roheliste ubadega.

Kuues samm: proovi uusi asju

2018. aasta on suurepärane aasta, et proovida uusi tervisliku elustiiliga seotud trende. Kaktuse veest moringa ehk õli-rõikapuu pulbrini välja — muuda detox sel aastal põnevamaks. Väga lihtne on aastast aastasse sama rütmi järgida, aga ajaga muutub see ju tegelikult igavaks. Sellepärast ongi vaja oma ellu aeg-ajalt uusi asju tuua.

Allikas: Career Girl Daily