Maga korralikult
Vähene uni põhjustab mälu- ja kuulmisprobleeme, viha, kõrget vererõhku, insuldiohtu, rasvumust ja depressiooni. Et oma und parandada, hangi endale padjad ja padjapüürid, mis on tehtud naturaalsetest materjalidest. Parim on siid, sest see reguleerib niiskust ja laseb su nahal une ajal hingata. Nii tekib ka vähem kortse ja nahaprobleeme.

Lõpeta muretsemine väikeste asjade pärast
On nii palju väikeseid asju, mis võivad iga päev stressi tekitada. Tuleb neist eemale astuda ja tegeleda asjadega, mis on tõeliselt olulised. See, et troll nina eest ära sõitis, pole nii tähtis, et sa nende asjade peale vihastamisega oma tervist rikkuma peaksid.

Joo vähem kohvi
Pärast 50aastaseks saamist muutub see olulisemaks kui varem. Selleks, et kaua elada, tuleb hoolega jälgida, et sa ei jooks päevas üle nelja tassi kohvi, hoiaks toitumisega kolesteroolitaset kontrolli all ja kindlasti loobuksid suitsetamisest.

Naerata inimestele
Ka võõrastele inimestele — see annab su päevale sädet ja muudab tuju heaks. Tundub väike asi kellelegi naeratada, aga tegelikult muudab väikeste hetkede märkamine ja neile naeratusega reageerimine su päeva kardinaalselt. Pealegi ei tea sa kunagi, kui palju paremaks muutsid sa selle inimese päeva, kellele naeratasid.

Tee rohkem trenni
Uurimused on tõestanud, et inimesed, kes teevad regulaarselt trenni, surevad 13 protsendi väiksema tõenäosusega enneaegselt kui need, kes treenivad harva.

Allikas: Daily Mail