Nii tuletamegi meelde nipid ja nõuanded, kuidas end gripi eest praegusel vihmasel, tuulisel, lumisel ja külmal ajal kaitsta. Olge terved!

Spetsialist paneb südamele: nii nagu täiskasvanul on haigena tööl ebameeldiv, on ka lapsel koolis

BENU Apteegi proviisor Margot Lehari

Jahe ja vihmane suvi pole andnud paljudele eestlastele piisavalt võimalust akusid laadida ja organismi vajalike vitamiinide ja mineraalidega turgutada. Varsti on viiruste vohamise aeg käes ning tark on haigusi ennetada, selle asemel, et ennast või lapsi üle nädala ravida. Nõuandeid ja näpunäiteid jagab BENU Apteegi proviisor Margot Lehari.
Loe edasi…

Vitamiinipuudus: milliseid vitamiine keskmine eestlane sügistalvisel perioodil kõige rohkem vajab?

Kätte jõudnud külmade ja niiskete ilmadega kipuvad inimesed rohkem väsima ning haigusedki kimbutavad rohkem. Tervise turgutamiseks ja väsimusest vabanemiseks on teinekord abi lihtsalt aja maha võtmisest, korralikust puhkusest, värskes õhus viibimisest ning toidulaua mitmekesisemaks muutmisest. Vahel vajame siiski organismi turgutavate ja toetavate vitamiinide lisamanustamist. Ikka selleks, et ennast paremini tunda ja haiguste vastu kaitsta.
Loe edasi…

Gripi kõrghooaeg on käes! Parimad nipid ja kavalused, mille abil terve püsida

Get a Gripp

Gripi kõrghooaeg on kätte jõudnud: laboriuuringud kinnitavad, et kõikidest viirushaigustest, mis praegu ründavad, on valdavalt tegu gripiviirustega. Mida teha, et gripp ligi ei pääseks? Jaga meiega oma parimaid tervisenippe kommentaariumis!
Loe edasi…

Looduslikud turgutajad: tervise parandamiseks ei pea alati tabletipurgi järele haarama

pildid-6-4

Mis on võimalikud looduslikud turgutajad, millega ennast sügistalvisel haiguste tipphooajal terve ja elurõõmsana hoida? Vastab Triinu Entsik-Grünberg, Südameapteegi peaproviisor.
Loe edasi…

Müüdid ja tegelikkus: kas vaktsineerimine on vajalik või piisab küüslaugust ja kätepesust?

Kas sina vaktsineerid end ja oma lapsi? Kas vaktsineerimine on vajalik? Millised on selle kõige suuremad vaktsineerimisega seotud müüdid ja milline on tegelikkus? Terviseamet vastab.
Loe edasi…

Unustasid eile salli kaela panna? Lihtsad võtted, millega külmetus ruttu seljatada

Järsku saabunud miinuskraadid võisid ka kõige arukamatel meist pea sassi ajada — käisid ehk sinagi uue aasta esimest ilulestikku ilma mütsi ja kinnasteta vaatamas? Pole lugu, kiirelt tegutsedes saab kõigest jagu. Siin on sulle head nõuanded, mis kiiresti külmetuse seljatada aitavad. Kosu kärmelt!
Loe edasi…

10 toitu, mida peaksid praegu sööma, et immuunsüsteemi turgutada ja haigused eemal hoida

Ajakiri Naised soovitab külmal ajal toidu sisse lisada keha soojendavaid vürtse nagu ingver, nelk, kardemon, tšillipipar või kurkum. Daily Mail pani aga ritta lausa 10 toitu, mille menüüsse toomine kõik viirused eemal hoiab ja immuunsüsteemi turgutab. Juurde lisasime ka tarkuseid Naisteka arhiivist. Olge terved!
Loe edasi…

Ole terve — enneta raskeid haigusi looduslike vahenditega!

aedviljad

Tihti on terviserikkeid lihtsam ära hoida, kui ravida. Remedyway.ee kirjutab, milliste ravimtaimede, puuviljade ja aiasaadustega on võimalik oma tervist turgutada ja haigusi eemal hoida, vahendab alkeemia.ee.
Loe edasi…

Soolaga talviste terviseprobleemide vastu

Harmoonia päevad

Talvel külma ja niiske õhu käes sagenevad astmaprobleemid, kurgupõletikud ja nina-kõrvalurgete ehk põskkoopapõletikud. Enamasti kiputakse nende vastu abi otsima ravimite neelamisest, selle asemel, et otsida lihtsamaid koduseid ja looduslikke ravimeetodeid, kirjutab telegram.ee.
Loe edasi…

Aroomiteraapia: millised eeterlikud õlid külmetuse ja väsimuse vastu aitavad?

Liiliad Tallinna Botaanikaaias

Taimede hingeks kutsutud eeterlikud ülid aitavad tasakaalustada emotsioone ja leevendada stressi, aga samas suudavad need tugevdada ka organismi vastupanuvõimet, vahendab värske ajakiri Naised.
Loe edasi…