Looduslikud turgutajad: tervise parandamiseks ei pea alati tabletipurgi järele haarama

pildid-6-4

Mis on võimalikud looduslikud turgutajad, millega ennast sügistalvisel haiguste tipphooajal terve ja elurõõmsana hoida? Vastab Triinu Entsik-Grünberg, Südameapteegi peaproviisor.
Loe edasi...

Gripi kõrghooaeg on käes! Parimad nipid ja kavalused, mille abil terve püsida

Get a Gripp

Gripi kõrghooaeg on kätte jõudnud: laboriuuringud kinnitavad, et kõikidest viirushaigustest, mis praegu ründavad, on valdavalt tegu gripiviirustega. Mida teha, et gripp ligi ei pääseks? Jaga meiega oma parimaid tervisenippe kommentaariumis!
Loe edasi...

Oled haige? Viska siis need kolm asja kohe oma menüüst välja!

Maks ja Mooritsa pressitutvustus

Kui palju sina oma menüüd muudad, kui nohu või köha piinama hakkab? Ilmselt lisad lihtsalt tavapärasele toidule peotäie tablette, mis olemise paremaks muutma peaksid. Siiski tuleks aga kindlate asjadega haiguse ajaks hüvasti jätta. Loe, mis need on.
Loe edasi...

Piinav põiepõletik: põrgulik haigus, mis ohustab lisaks naistele ka mehi

Foto: SHUTTERSTOCK

KODUTOHTER: Kusepõiepõletik ehk tsüstiit on üsna sagedane haigus. Anatoomiliste iseärasuste tõttu on enim ohustatud naised, kuid haigus võib esineda ka meestel. Tsüstiidist räägib lähemalt perearst Anne Kaldoja.
Loe edasi...

Kõrvavalu vastu looduslike vahenditega: viinast ja veiniäädikast saab tõelise imeravimi

Kõrvaarst

Selleks, et sügiseselt jahe tuul kõrvad vilisema ja valutama paneks, ei pea just väga kaua praegusel ajal õues seisma. Selle asemel aga, et kohe apteeki joosta, võiks hoopis seda looduslikku imeravimit proovida.
Loe edasi...

Tablette pole vaja: 20 looduslikku valuvaigistit, mida köögist leida võib

Ananass

Kas su hammas valutab, aga hambaarsti juurde ei pääse? Või oled hoopis hädas kõrvapõletikuga, mis ei taha taanduda? Kui tavaline valuvaigisti ei ole sind aidanud, siis proovi lisada oma menüüsse mõni valuvaigistava toimega toiduaine.
Loe edasi...