Kiired agressiivsed dieedid ei anna pikaajalisi tulemusi ja on lisaks ka tervist kahjustavad. Kuid kas siis kaalu langetamiseks on ka teisi, usaldusväärsemaid viise?

Unusta näljutamine
Kõige suuremaid ja levinumaid vigu, mida kaalulangetamiseks tehakse on üht tüüpi tooteid ettekirjutava dieedi järgimine, range kalorite loendamine või isegi enda näljutamine. Enamasti ei suuda kaalujälgijad sellist karmi rutiini kaua järgida ning kilode kadumise asemel tuleb neid hoopis juurde. Miks? Sest näljutamise tulemusel ainevahetus aeglustub ja keha lülitub energiasäästurežiimile. Sellisel juhul ei kuluta keha toidust saadud energiat, vaid hakkab seda hoopis varuma rasvkoena. Edukaks kaalulangetamiseks soovitavad toitumisspetsialistid näljutamisdieete üldse vältida.

Valkude mõju kaalule
Igasuguste piiravate dieetide pidamisel ei saa meie keha ka väga vajalikke makro- ja mikrotoitained. Näiteks on valgukoguse vähendamine tervisele väga ohtlik, kuna tegu on ühe peamise struktuurmaterjaliga, mida meie keha normaalseks ainevahetuseks vajab. Inimene vajab päevas kuni 80 grammi valke. Selle koguse annab vähemalt 8 muna söömine, kuid mis igapäevaselt pole ju mõeldav. Seetõttu on kalorite hulga piiramine ja keha vajalike toitainetega varustamine keeruliseks katsumuseks! Enda kaalu käsile võtmine on võimalik igas eas ja õigete meetoditega on seda lihtne teha.

Lihtne lahendus — salendav kokteil
Funktsionaalsed toitumistooted on muutumas üha populaarsemaks — tegu on uue trendiga, mida soovitavad tunnustatud toitumisspetsialistid üle kogu maailma. Nende koostis on rikastatud vitamiinide, mineraalide ja polüküllastumata rasvhapetega, mis tähendab aga minimaalset kalorisisaldust. Võtke näiteks valgukokteilid — need on maitsvad, tervislikud ja mugavad, kuna ühe klaasitäiega asendate terve toidukorra. Valgukokteilid aitavad kaalu langetada ja seda kontrolli all hoida ilma piinava näljatundeta ning varustavad samal ajal keha oluliste toitainetega. Herbalife’i valgukokteil “Formula 1” on saavutanud tuntuse ja populaarsuse kogu maailmas juba enam kui 30 aastat. Selle tõhusust ja ohutust on tõestanud kliinilised uuringud, mille on läbi viinud juhtivad dietoloogid ja toitumisspetsialistid USAs (California Ülikool), Saksamaal (Ulmi Ülikool), Lõuna-Koreas (Seouli Riiklik Ülikool) ja Venemaal (Vene Meditsiiniteaduste Kolledži Toitumisinstituudi Kliinik). *

Tähtsamad punktid — mis on Herbalife’i valgukokteil “Formula 1”?

  • 18 g valke**
  • Olulised vitamiinid ja mineraalid
  • Ainult 220 kcal**
  • Täisväärtuslik eine kõigest 2 minutiga
  • Annab täiskõhutunde mitmeks tunniks
  • Tõhusus on tõestatud kliiniliste uuringutega*

www.herbalife.ee, telefon 800 0371 110
*Kliinilised uuringud on tõestanud, et kokteilide/toiduasendajate tarbimine koos piiratud kalorisisaldusega dieedi ja mõõduka füüsilise koormusega aitab kaalu edukalt kontrolli all hoida. Kliiniliste uuringute läbiviija oli Herbalife Company koos juhtivate ülikoolidega ning eesmärgiks oli testida erinevate toodete efektiivsust. Hetkeseisuga on läbi viidud neli kõrge valgusisaldusega toiduasendajatega seotud kliinilist uuringut USAs, Koreas, Saksamaal ja Venemaal.

**Kui valmistamisel kasutatakse 250 ml madala rasvasisaldusega piima.

Jaga
Kommentaarid