Üritusel sai laupäeva õhtul sportlikult vaba aega veeta ja endale meelepärast trenni teha, kontserdi andis ka Eesti naisartist Liis Lemsalu!

BeActive Nightile osales palju inimesi ja kohale tuldi kogu perekonnaga. Treeninguid oli nii suurtele kui väikestele ja midagi meelepärast leids igaüks. Osaleda sai erinevates rühmatreeningutes, joogat teha, tantsida, Margus Pirksaare näpunäidete abil jooksu trennis osaleda ja palju muud.

Eesti Olümpiakomitee liikumisharrastuse juhi Peeter Lusmägi sõnul kulmineerus neljandat korda toimuv Spordinädal seekord BeActive Night’ga, millest saab loodetavasti samuti traditsioon. “Ülemiste linnakus toimuva Spordinädala lõpusündmuse programm peegeldab hästi kogu nädala sündmuste eriilmelisust – oli olemas palju erinevaid treeningtsoone paljudel spordialadel, millest osavõtt oli avatud kõigile,” rääkis Lusmägi.

DELFI TV-s oli sellest sündmusest otseülekanne, mida saab järelvaadata.

Euroopa spordinädal on Euroopa Komisjoni algatus, mille eesmärk on tõsta inimeste liikumisharrastuse ja spordialast teadlikkust kogu Euroopa Liidus. Eestis korraldab Spordinädalat Eesti Olümpiakomitee koostöös Ühendusega Sport Kõigile. Spordinädala korraldamist toetavad Erasmus+ programm, Kultuuriministeerium ning Coop Eesti.