Jätkub postituse tekst:

Eile kirjutas ema ja vanaema meile tänukirja, kus tõi esile, et täna — 11.mail — on tema 79.sünnipäev: “Otsus on mu elu parim kink. Tänan köiki annetajaid, kes on selle kingituse võimalikuks teinud. Minu lugu vähiga algas umbes neli aastat tagasi. Andsin perearsti juures vereanalüüsi ja selles oli suur raua puudus. Sõin siis rauatablette, aga tervis ei läinud paremaks, Perearst saatis mind igasugustele uuringutele. Lõpuks sattusin EMOsse.

Sealne endokrinoloog leidis, et mul on jämesooles rusikasuurune pahaloomuline kasvaja, siirded maksas. Konsiilium otsustas keemiaravi kasuks. Esialgu see toimis ja kasvaja areng peatus. Keemiaravi talusin hästi. Siis aga tekkis kõhukelmepõletik ja pärast ravi otsustati kasvaja opereerida.

Operatsioon õnnestus, maksa siirdeid raviti edaspidi keemiaraviga, mida olen saanud kolm aastat. Talun üldiselt ravi hästi, aga viimasel aastal senini toiminud ravimid enam ei aita. Viimane tomograafipilt näitas, et mul on tekkinud kõhukelmesse vedelik ja tsüstid maksas suurenenud. Nii jõudsime otsuseni, et soodusravimid ei toimi enam. Pool aastat tagasi hakkasid ka jalad tursuma.
Oleme abikaasaga pensionärid (mina saan 79 ja abikaasa juba on 79). Laste pered tulevad ots otsaga kokku, aga ravimi täishinda me maksta ei jõua.

Tänan veel kord kõiki annatajaid ja vähiravifondi! Lootus paraneda annab jõudu. Ma armastan väga elu, oma perekonda ja lähedasi ja kõiki häid inimesi.”

Loodame, et see ümmergune 80 ikka kindlalt täis tiksuks!

Kingi ka sina aega: www.kingitudelu.ee/annetajale