1. Pese oma käsi 24/7

Su ema korrutas seda sulle kogu aeg, aga tal oli tõesti tõsi taga, sest just käte pesemine aitab grippi nakatumist ära hoida. Selleks pole vaja ühtegi erilist baktereid tapvat seepi, vaid kõlbab ka täitsa tavaline seep ja vesi, mis aitab viirusetekitajad kätelt maha pesta.

2. Magage eraldi tubades

Kuigi see, kui sa ei saa tema kaisus magada, on sinu jaoks raske, võib see olla üks väga tõhus moodus, kuidas grippi haigestumist vältida.

3. Muutu puhtusefriigiks

Aeg on otsida välja kõik kodukeemia ja puhastada võimalikult paljud kohad pisikutest. Keskendu esmalt just nendele pindadele, mida kõige sagedamini puudutate ehk erinevad nurgad, külmkapi lingid, telekapuldid, lülitid ja segistid.

4. Ära puutu tema kasutatud salvrätte

Tahad teda küll aidata, aga üks viis, kuidas pisikutest eemale hoida, on vältida tema kasutatud salvrättide näppimist ehk las ta viskab need ise prügikasti.

5. Keskendu enda eest hoolitsemisele

Kuigi soovid pöörata praegu tähelepanu just oma haigele kallimale, peaksid siiski ka enda tervise eest hoolt kandma. Jälgi, mida sööd, tee trenni ja maga korralikult ning nagu alati, ära unusta ka piisavalt palju vett juua!

Allikas: Well+Good