Külm supp
Külmad supid, nagu gazpacho või kurgi-tillisupp sisaldavad vähe kaloreid, kuid rohkelt köögivilju, mis teeb neist suurepärased eelroad.

Arbuus
Kes ei unistaks magusast ning mahlasest arbuusist sel ajal, kui väljas valitseb leitsak? Poole arbuusist moodustab vesi, mistõttu on võimalik korraga rahuldada nii oma janu kui ka magusaiha.

Grillitud köögiviljad
Grillitud köögiviljad on suveperioodil kohustuslikuks toiduks. Hoia oma külmikus taldrikut grillitud sibula, paprika, suvikõrvitsa, porgandi, baklažaani, spargli ning küüslauguga.

Salat
Salat on lihtne ja tervislik ning selle valmistamiseks pole enamasti vaja spetsiaalset retsepti. Lihtsalt loputa koostisosad, lõika ning haki puu- ja juurviljad ja juust, lisa peotäis röstitud pähkleid, veidi lehtsalatit ja vala lõpuks peale ingveriõli. Kõrvale söö täisterakukkel — nii valmib suurepärane eine minutitega!

Madala kalorisisaldusega karastusjoogid
Smuutid, magus kohv ning tee või karastusjook — need kõik lähevad suure kuumusega kergelt kurgust alla, kuid nendega koos lisanduvad kergelt ka kalorid. Karastusjoogid võivad olla suvise dieedi Achilleuse kannaks, sest kuumusega kaotame palju vedelikku, kuid joogid ei peleta nälga. Ole sel
suvel joomisega ettevaatlik.

Magustoidud värsketest puuviljadest
Magusaisu ei kao suvel mitte kuhugi, põhjustades ootamatut segadust sinu kaalulangetamise plaanides. Loobu kõrge kalorisisaldusega magustoitudest ning eelista naturaalseid puuvilju, mis suudavad suurepäraselt magusaisu leevendada.

Allikas: www.webmd.com