Erik Orgu on koostanud teadliku toituja teejuhi, millest iga enda kehast lugu pidav inimene võiks kinni haarata:

  • Asjad tähtsuse järjekorda: kui sinu jaoks on oluline tervislik toitumine, siis pead selleks ka kiirel ajal aega leidma. Vajadusel ärka kasvõi pool tundi varem, et lõunasöök tööle kaasa valmistada.
  • Pliidi ja panniga: tervislikult saab ka siis, kui kööginurk pole kodus tähtsaim ja ahi võib-olla üldse puudub.
  • Valikud väljas süües: kui oled otsustanud kindla toitumissuuna või eesmärgi kasuks, siis ei saa sellest mööda vaadata ka väljas süües. Jää endale kindlaks!
  • Treenitud tahtejõud: kui kolleegi toodud kook näib vastupandamatu või isutavad laual ilutsevad kompvekid, võib see olla hoopis märk toitainete puudusest. Tahtejõudki vajab tähelepanu — kui soovid, et see muutuks tugevamaks, tuleb seda iga päev treenida.

Rohkem soovitusi ja retsepte toitumisnõustaja Erik Orgult leiad värskest ajakirjast Anne&Stiil!