Toit on püha
Kuidas sa einestad? Võtad salati töö juurde kaasa, et see siis arvuti taga alla kugistada, nautimata selle maitsetki? Pariisitar teeb igast einekorrast eraldi sündmuse. Võimalusel käib ta kohvikus või restoranis, et nautida sööki ka silmadega.

Kvaliteet ennekõike
Selle asemel et osta endale suur ja odav jäätis, eelistab prantslanna kvaliteetset tükikest šokolaadi või pisikest koogitükki. Kuigi kogus on väiksem, pääseb ta heast tooraintest tehtud maiust süües ebameeldivatest transrasvadest.

Kahvel taldriku kõrvale!
Kui pariisitar kohtub lõunatamiseks enda sõbrannaga, keskendub ta suuresti ka vestlusele. Selleks paneb ta iga ampsu järel kahvli taldrikule kõrvale. Nõnda naudib ta iga ampsu. Pealegi saab kõht aeglaselt süües kiiremini täis.

Ta ei piitsuta ennast
Oled ehk märganud, et prantslased söövad väga-väga palju saiatooteid? Kuigi nad teavad, et tegemist on ebatervisliku kraamiga, ei kavatse nad sellest loobuda. Kõike ei saa ega tohi endale kogu aeg keelata!

Kõik on kinni tasakaalus
Prantslanna lubab endale kõike, kuid väikeses koguses. Ja kui ta täna patustab veini ja juustuga, siis sellega ka asi piirdub. Alles järgmisel päeval lubab ta endale head šokolaadi.

Liigutamine on osa elust
Kui on vähegi vaba aega, läheb prantslanna matkama või mängib hoopis tennist. Ja loomulikult liigub ta võimalikult palju jala. See on osa tema argipäevast.

Ei enesepiitsutamisele
Kui prantslannale ongi paar kilokest juurde tulnud, ei stressa ta selle pärast, vaid armastab end ka niimoodi. Seejärel aga asub ta enda vana toitumiskava täitma. Ikka nii, et iga päeva juurde käib killuke midagi “patusemat”.

Allikas: Bright Side