1. “Mind ajab nii närvi see, et kui ma viin oma sünnipäeval töökaaslastele tordi ja pooled ei söö seda, sest nad on “dieedil” või praegu “suhkrut” ei tarbi, aga ma tean, et kohvi sisse pannevad nad hunnik suhkurt ja salaja näksivad M&M shokolaadinööbikesi. Aga kui torti ei vii, siis hakatakse vinguma. No kurat küll!

Mina toitun üldjuhul koguaeg tervislikult ja kui keegi pakub kooki või torti, siis kunagi ma ei keeldu.”

2. “Mind nii ärritab kontoris pidev näksimine või kommipaberite krõbistamine. Kurat, kui sa ilma kohe kuidagi ei saa, siis vähemalt võta enne tööle tulekut kommid paberist välja!

See küll ei puutu teemasse, aga meenus, kuidas üks mees sõi saia (baguette või mis ta on?!) poes, kus müüakse rattaid ja muud spordi asju. Oleks siis vaikselt söönud, aga lätsutas mis kole. Müüjad vaatasid, aga keegi midagi ei öelnud. Ma müüjana oleks palunud lahkuda. Käis asjade vahel ja näppis neid. Uskumatud inimesed!”

3. “Ainuke ebatervislik asi — kui kellegi sünnipäev ja pakutakse torti, kringlit või pitsat. Tavaelus selliseid asju ju ei söö.

Aga muidu kontoris toitumine tähendab enamike jaoks kusagile lähedalasuvasse söögikohta sooja toitu sööma (supp või praad) minekut või ostetakse omale supermarketist karp salatit. Vähesed võtavad kodust toitu kaasa ja soojendavad mikrokas.”

4. “Tegelikult tervislike suupistete tööle võtmisega saan ise hakkama, aga minu probleem tööl on selles, et töötan avatud kontoris, kus suures saalis liiguvad nii töötajad kui ka kliendid ja oma laua taga näksida ei saa. Lõunaks on aega ettenähtud täpselt 30 minutit. Võtan küll toidu kodust kaasa, kuid selle ajaga jõuan selle vaid soojaks teha ja kiiruga alla kugistada.

Varem olin tööl, kus oli võimalik ka vahepeal paar pausi teha ja nende pauside ajal sõin tervislikke snäkke (tavaliselt puu- ja köögiviljad) ning õhtul suurt söögiisu polnudki. Praegu seda tervisliku näksi võimalust ei ole. Söön küll üsna tugevat hommikusööki ja normaalset kodust lõunasööki, aga kui õhtul peale kella kuute koju jõuan, on tekkinud meeletu söögiisu ja seda on raske talitseda. Tagajärg: lisakilod.”