Peamiste halbade suhkruallikate vähendamiseks oma toidulaual pane tähele neid asju:

Spordijoogid
Paraku kubiseb suurem osa poeriiulil leiduvatest spordijookidest suhkrust. Selleks, et neid vältida, võta trenni kaasa isetehtud jook — lisa puhtale veele sidrunimahla, natuke looduslikku suhkruasendajat ja meresoola.

Energiabatoonid
Väga paljud poes müüdavatest müslibatoonidest sisaldavad suures koguses töödeldud suhkruid. Enne ostmist vaata kindlasti, et selle asemel sisaldaksid nad hoopiski tervislikke kookosrasvu, mett või vahtrasiirupit.

Jäätis
Lisaks suurele suhkrusisaldusele on jäätis ka olemuselt piimatoode, mida võib olla raske seedida. Poejäätise asemel proovi maiustada hoopis banaanidega. Pane need sügavkülma, lase veidi seista ja mikserda need jäätiselaadseks pudruks. Soovi korral lisa pähkleid.

Jogurt
Ära võta riiulilt light ja väherasvaseid tooteid! Paljudel juhtudel on need parema maitse saavutamiseks suhkrut täis topitud ning mõjuvad kokkuvõttes seetõttu hoopis halvemini. Eelista pigem maitsestamata või Kreeka jogurtit.

Šokolaad
Aeg-ajalt pole šokolaadiga patustamises midagi halba. Küll aga võiksid sa tavalise piimašokolaadi asemel vähemalt 70protsendist ampsata.