1. Marjad hommikupudru peale

Mustikad, vaarikad, maasikad, ploomid, kirsid — kõik marjad sobivad kuumale pudrule lisandiks ideaalselt. Minu viimane avastus on külmutatud vaarikad, mis muudavad mu muidu igava kaerahelbepudru hoopis rõõmsamaks ja maitsvamaks.

2. Smuuti sisse rohelist

Kas oled proovinud smuuti sisse spinatit või avokaadot lisada? Nende maitset tunda ei jää, isegi kui smuuti omandab toreda helerohelise värvuse. Vitamiinipomm, kas pole?!

3. Omlett värviliste aedviljadega

Mina olen suur omletisõber — see on nii lihtne ja toitev eine. Et aga omletti natuke värvidega turgutada, võib pannile lisada näiteks tükeldatud punast paprikat, seeni, suvikõrvitsat ja rohelist sibulat.

4. Puuviljad vahepalaks

Šokolaadi või saiakese asemel eelista värve! Õunad, banaanid, kiivid, apelsinid ja kõik teisedki puuviljad aitavad hädast välja, kui kõht ühtäkki tühjaks läheb.

5. Midagi värsket võileiva vahele

Tavalisest juustuleivast on lihtne teha värvidest pakatav eine. Rohelised salatilehed ja kurk, punane tomat, kollane paprika — võimalusi on mitmeid!

6. Köögiviljad küpsetiste sisse

Kõrvits ja porgandid sobivad imehästi keekside ning kookide valmistamiseks. Proovi ka näiteks riivitud suvikõrvitsat muffinite taignasse poetada.

Heidi kirjutab Kaaluabis tervislikust toitumisest ja sportlikust eluviisist. Kui soovid tema kohta rohkem teada, külasta tema blogi aadressil http://heidi.tarkpea.ee.