Kõrvits

See on üks vitamiinirohkemaid ja kasulikumaid vilju, mida oma toidulauale tõsta. Rikas nii antioksüdantide kui ka mineraalide poolest, on kõrvitsa puhul tegemist tõelise imerelvaga, mida iga lastihkav naine või mees sööma peaks. Tee endale näiteks kõrvitsasuppi!

Avokaado

Peet

Peedis sisaldub antioksüdanti, mille puudujääk kehas just vananemisest põhjustatud viljatusprobleeme tekitab. Samuti parandavad need punased viljad vereringet ning seetõttu on need ka palavalt armastatud just sportlaste poolt. Nii peaksidki just naisterahvad kindlasti peeti sööma — see aitab parandada verevarustust ka nabaaluses piirkonnas.

Lõhe

Lõhekala on hea valguallikas, mis lisaks kõigele ka oomega-3 kasulikke rasvhappeid sisaldab. Ja neid ongi just naisel vaja, et viljakas olla.

Granaatõun

Pärsias peeti granaatõunasid tõeliseks viljakuse sümboliks. Teadlased on tõestanud, et granaatõunamahla joomine raseduse vältel võib lapsel ajukahjustuse ära hoida. Samuti on see vili kasulik oma suure C- ja K-vitamiini ning foolhappe sisalduse poolest.

Munad

Mõtle sellele, et muna sisaldab nii võimsaid aineid, et ühest rakust saab lausa tibu välja kasvada. Kas pole imetlusväärne?

Kreeka pähklid

See pähklisort pakatab ainete poolest, mis peletavad vähki ja parandavad spermakvaliteeti. Lisaks sellele aitavad pähklites leiduvad oomega-3 rasvhapped oluliselt kaasa ka naise viljakuse tõstmisele.

Kinoa

See väike seemneke on loomu poolest puhas täisvalk, mis lisaks sellele ka gluteenivaba on. Rikas paljude mineraalide ja vitamiinide poolest, on see supertoit ka abiks neile, kes lapsi soovivad.

Vesikress

Ristõieliste perekonnast pärit vesikress on suur C- ja K-vitamiini, kaltsiumi, beeta-karoteen, kaltsiumi ja joodiallikas. Samuti pakatab vesikress antioksüdantidest, mis viljakusele kaasa aitavad.

Spargel

C-vitamiinist ehk potentsivitamiinist pakatav spargel on tõeline imevili. Lisaks sisaldab see ka foolhapet, mis veresooned korras hoiab. Korras veresooned = korralik vereringe. Oluline toit nii meestele kui naistele!

Allikas: Daily Mail