Küüslauk

Tead seda tugevat ja spetsiifilist lõhna, mis ehk mõne lausa nutma ajab? Seda põhjustav aine ongi vastutav tõsiasja eest, et küüslauk immuunsüsteemi turgutab ja kehast toksiine väljutab.

Lehtkapsas

See roheliste leheliste kuninganna on tõeline supertoit, mis täis antioksüdante ja kõike muud kasulikku. Lehtkapsas aitab kehal mürkide väljutamise protsessi kiirendada, maksa puhastada ja jääkidest vabaneda.

Tsitruselised viljad

C-vitamiinipommidest tsitruselised hoiavad sind tervena ja aitavad tegelikult kaasa ka mürkide väljutamisele kehast. Selleks, et end hästi tunda, on aeg ajalt ikka vajalik detoksida. Miks siis mitte selle puhul paar apelsini ära süüa?

Kõrge kvaliteediga hommikuhelbed

Käes on viimane aeg see suhkrune hommikuhelbekarp hoopis kasulikuma vastu välja vahetada. Keegi pole öelnud, et hommikute alustamine kausitäie helveste ja piimaga on tervisele halb — oluline on lihtsalt õigeid valikuid teha. Mida kvaliteetsem toode, seda paremini see su kehale ja seedimisele mõjub.

Roheline tee

Hommikuid ei pea alustama tassitäie musta tõrvalaadse joogiga. Selle asemel eelista hoopiski kuuma rohelist teed, mis meele erksaks muudab ja seedimise käima paneb. Lisaks saad veel ühest tassist hunniku kasulikke antioksüdante!

Oad

Oad on oma kasulikkuse juures millegipärast alahinnatud. Tegemist on võrdlemisi odava toiduainega, mis lisaks kõhu täitmisele ka seedimise korda teeb. Kõht täis ja korralikult käima!

Maguskartul

Too oma ellu vaheldust ja vaheta tavaline kartulipuder hoopiski bataadipüree vastu välja. Pool ühest maguskartulist täidab lausa veerandi sinu päevasest kaaliumivajadusest, mis omakorda kehasolevat naatriumi- ja veetasakaalu kontrolli all hoiab.

Ananass

Seda, et meestele ananass hästi mõjub, teab juba igaüks. See troopiline puuvili on aga ka suurepärane gaaside ja puhituse minemaviija! Samuti sisaldab see palju vett ja hoiab ka su keha niiviisi niisutatuna.

Head isu!