"Ainus asi, mis meie elus on igavene, on suhe iseendaga," väidab portaali Cycles + Sex looja Lauren Billie. "Seetõttu on see ka kõige olulisem suhe, mille eest hoolt kanda ja mida arendada." Tema jaoks tähendab see mõne toetava rutiini paika panemist (näiteks igapäevane mediteerimine aitab tal igal hommikul puhta lehega alustada) ja ka n-ö arenguvestlust iseendaga, et teha kindlaks, kas ta on ikka jätkuvalt oma eesmärkide poole teel, kirjutab Well+Good.

Päeva jooksul kannab Billie endaga kaasas ka üht nimekirja (paberil, mitte telefoniäpis), mis aitab tal paremini mõista enda häirivaid tundeid ja nendega juba eos tegeleda. Näiteks, kui tal tekib ärevushoog, võtab ta selle nimekirja kätte ja meenutab endale, et ta peaks rahulikult hingama. Kui ta on väsinud, teeb ta asju, mis aitavad tal tempot aeglustada, nagu näiteks mediteerib või joob vett. See nimekiri on justkui eneseabi käsiraamat, mis aitab naisel enda eest hoolitseda ja inimesena kasvada.

Selleks, et endale samasugune nimekiri luua, võta kümme minutit ja mõtle läbi tunded ja teguviisid, mis ei aita su eesmärkidele kuidagi kaasa ning kirjuta need paberi vasakule küljele üksteise alla. Nende vastu kirjuta, mida sa peaksid sel kindlal hetkel, kui need taas esinevad, tegema, et neid peatada. Kui sul on olemas n-ö sõjaplaan, on sul võimalik teadlikult nende halbade käitumismustrite vastu võidelda ja neid kiiremini muuta ning muidugi, kui oled enda vastu hooliv ja austav, on sul ka kõiki teisi unistusi kergem täide viia.

Ammuta Laurenilt inspiratsiooni! Vaata, milline on tema nimekiri, siit.