Magama minna
Ilmselt oled seda ütlust isegi kuulnud. Unespetsialistide sõnul säilitab uni negatiivseid emotsioone, mis meid tigedana voodisse minnes valdavad, ning võib neid isegi võimendada. Mis tähendab, et kui sa kurjana uinud, ärkad veelgi kurjemana üles. Parem lahenda oma probleemid enne uinumist ära või proovi vähemalt rahuneda.

Autot juhtida
Vihasena autorooli istumine ei ole hea mõte, sest kurjad autojuhid võtavad rohke mõttetuid ja hulljulgeid riske ning põhjustavad rohkem õnnetusi. Kui oled endast väljas, tekib sul nn tunnelnägemine ja sulle tekivad justkui silmaklapid — sa jõllitad otse enda ette ega pruugi märgata jalakäijaid või jalgrattureid ega isegi möödasõitu sooritavaid autosid. Kui sa just pead autot juhtima, tuleb sul olla eriliselt ettevaatlik ning pidevalt paremale-vasakule vaatama.

Süüa
Keegi ei haara vihasena kapsalehe või porgandi järele, pigem satuvad valikusse siis rasvased, praetud ja magusad tooted. Tulemuseks võib olla kaalutõus, halb näonahk ja kõhukinnisus.

Edasi vaielda
Vihasena kipume me ütlema asju, mis on solvavad või haavavad ja tõenäoliselt pärast sa kahetsed oma sõnu. Seetõttu on mõistlikum võtta keset tulist vaidlust aeg maha ja jätkata vestlust siis, kui emotsioonid on jahtunud. See võib võtta kümme minutit või kümme päeva, aga ooteaeg on seda väärt, kui suudad pärast rahulikult jätkata ega lase emotsioonidel enda üle võimust võtta.

E-kirju saata
Ka vihast pulbitsevat kirja ei saa sa pärast tagasi võtta ning vabandamisest on hiljem vähe kasu. Kui sa just pead oma tundeid välja elama, kirjuta need Wordi dokumenti või oma privaatsesse blogisse, kus sul on võimalik need turvaliselt kustutada ja su kiri ei jõua kellegi teiseni.

Alkoholi tarbida
See ei rahusta sind maha, vaid teeb asjad ainult hullemaks. Naps ärgitab sind veelgi rohkem üles ning sa kaotad enesekontrolli ja võid teha või öelda asju, mida sa pärast kohutavalt kahetsed.

Allikas: Huffington