1. Tegeled mõttetu aja raiskamisega ehk passid päeva igal vabal minutil Instagramis suvaliste inimeste pilte ning mõtled, kuidas sa ise saaksid nii ideaalne olla. Meil on sulle vastus: kellelgi pole ideaalset elu ehk lõpeta unistamine ja hakka elama!

2. Oled sõbralik inimestega, kes on sulle võõrad, aga käitud oma sõbradega palju vastikumalt.

3. Mõistad teiste inimeste eluvalikud hukka, võrdled end nendega ja latrad sellest ka oma sõbrannadele.

4. Käid pidevalt sotsiaalmeedia vahendusel vaatamas, mida teevad inimesed, kelle peale sa kade oled ja rikud sellega oma tuju.

5. Sa isegi ei ürita. Loomulikult tunned end halvasti, kui ei vii kunagi ühtegi projekti lõpuni, pingutad ainult poole peale ega lähe kunagi tähtsatele kohtumistele või üritustele kohale, sest need tekitavad sinus ebamugavust.

6. Kontrollid oma telefoni kohe, kui hommikul ärkad.

7. Passid telefonis ka vahetult enne, kui magama lähed.

8. Oled vallaline ja veedad aega kohtingulehekülgedel. Olgu, see töötab mõne inimese puhul, aga teiste puhul töötab see ainult ego tõstja või langetajana, olenevalt sellest, kui paljude inimestega ta match’ib.

9. Sul on vähem sõpru, kui erinevaid blogijaid, keda igapäevaselt jälgid.

10. Oled reaalsustunde kaotanud ja idoliseerid olematuid jumalaid ehk kõrvutad end kuulsuste eludega. Ära arva, et ilus inimene on see, keda sa ajakirja kaanelt näed, aga mitte see naine, kes sulle tänaval vastu kõndis. Üks on töödeldud ja teine on päris inimene.

11. Kohtled teisi inimesi halvasti. Mitte miski ei tõsta sinu enesekindlust rohkem, kui oskus teha head ilma midagi vastu soovimata. Kui tunned end väärtusetuna, siis kõige parem asi, mida saad teha, on näidata välja hoolivust ja armastust teiste inimeste vastu.

12. Soovid näha välja nagu keegi, kes sa tegelikult ei ole. Mis rõõm on sellest, kui sind armastatakse ja hinnatakse selle eest, et sa näed välja nagu poolik versioon päris sinust? See ei täida tühjust, mis su südames on, kuigi sa võid ju proovida.

13. Proovid pidevalt kõigile meeldida.

14. Veedad aega inimestega, kes tekitavad sinus tunde nagu sa oleksid läbikukkunud. Sinu edukad ja imelised sõbrad peaksid sind inspireerima, mitte maha tegema.

15. Sa ei oska vabandada. Tugevus tähendab, et suudad ka tunnistada, kui eksisid ja oskad endaga rahu sõlmida teades, et sa ei ole sinu vead, valestimõistmised ega läbikukkumised.

16. Tahad, et sul oleks alati õigus. Tõeline enesekindlus tähendab, et tunnistad, et ka sina eksid aeg-ajalt ning oskad sellest õppida ja sisemiselt kasvada.

17. Proovid sundida kedagi end armastama, kuigi ta pole selgelt huvitatud sellest. Pole midagi hullemat, kui investeerida energiat kellessegi, kes ei kavatse sinusse sekunditki investeerida.

Allikas: Thought Catalog