1. Ole tänulik.

Tehes iga päev endale sobival ajal nimekirja sellest, mille üle sa tänulik oled, teed sa teed õnnele nii oma südames, kui peas.

2. Vaata enda sisse.

Õnne ei saa osta, õnne ei saa ehitada, õnne jaoks ei ole mustrit. Iga inimene on ise oma õnne sepp.

3. Ole teistele valguseks.

Sa muudad sellega teised inimesed õnnelikumaks ja samuti boonuseks iseennast. Kuidas teisi õnnelikuks teha? Naerata, täna, kuula, helista, aita jne.

4. Ole aktiivne.

Mine jaluta metsas, pargis, jõe ääres — liiguta ennast. Õnn peitub liikumises.

5. Lase minevikust lahti.

See ei aita sul edasi minna. Minevik on läinud ja sa ei saa sinna mitte midagi parata. Kui minevik sulle ikka veel haiget teeb, peaksid sa minema mõne nõustaja juurde, kes saaks sind aidata.

6. Mata sõjakirves.

Ükskõik, mida sulle ka tehtud ei ole, lase minna ja andesta. Samuti palu andeks nendelt, kelle vastu sina oled ülekohtune olnud. See muudab sind tervemaks ja paremaks inimeseks.

7. Ole palju looduses.

Imetle looduse ilu ja viib looduses niipalju, kui võimalik. Käi mere ääres, mägedes, vaata päikeseloojangut, tunne end looduse osana.

8. Veeda aega tõeliste sõpradega.

Need on inimesed, kelle pärast elu väärib elamist. Tõelised sõbrad kaitsevad sind, hoiavad sind, panevad sind naerma, veedavad sinuga aega ja naudivad sinuga koos elu.

9. Söö ja joo tervislikult.

Rämpstoitu süües saab su organism liiga palju aineid, mida ta ei vaja ja hakkab sulle lähenevast ohust märku andma. Lase oma kehal puhata ja toitu tervislikult.

10. Ole omaenda kõige suurem projekt.

Jim Rohn on öelnud:

“Päevad on kallihinnalised. Kui saoled veetnud ühe päeva, on sul üks vähem jäänud. Vaata siis, et su päevad on targasti veedetud.”

” Ära mine karjaga kaasa, see ei arenda sind edasi. Mine sinna, kus ootused ja nõudmised on suured.”

“Tööta rohkem iseenda kallal, kui oma töö kallal. Kui sa teed palju tööd, teenid sa raha. Kui sa teed palju tööd iseenda kallal, teenid sa varanduse.”

“Tööta oma filosoofia kallal, tööta oma hoiaku kallal, tööta oma isiksuse kallal, tööta oma sõnavara kallal, tööta oma suhtlemisoskuse kallal, tööta oma oskuste kallal ja asjad hakkavad muutuma. Kõik muutub sinu ümber.”

11. Naerata.

Naeratus on õnne värav.

12. Mediteeri.

See aitab sul praegus hetke teise nurga alt näha. See tõstab positiivsust. Vähendab muretsemist. Tõstab enesekindlust.

Allikas:Kodused Lood