Vahel mulle tundub, et me kipume ära unustama selle, et ka meie elu saab ükskord lõpule. Igapäevatoimetustes kipub ära ununema see suurem unistus, mis meil juba aastaid südames on põksunud. Rahaprobleemid võtavad vahel hinge alt õõnsaks ja suhted ajavad vahel lihtsalt nutma.

Mis siis, kui me vaataks probleeme hoopis väljakutsetena? Mis siis, kui läbikukkumine on hoopis edasiminek? Mis siis saaks, kui me võtaks nüüd ennast täiesti kätte ja vaataks julgelt otsa oma elule?

Kas sa oled päriselt rahul? No päriselt. Pisiasju saab alati muuta ja see polegi oluline, aga kas sa suures pildis oled rahul? Kas sinu armastussuhe paneb sind tundma, et sa oled väärtustatud? Kas sina tunned, et teeksid oma kaaslase jaoks kõike, et teda toetada ja oma armastust välja näidata? Kui palju sa seejuures iseennast armastad ja enda eest hoolitsed? Öeldakse, et sa saad teisi armastada ainult nii palju, kui sa armastad iseennast.

Kas su töö on see, mida iga päev rõõmuga teed? Isegi siis, kui raske on? Kas päeva lõpuks see, millel nimel sa töötad, on seda väärt? Kas sa üldse nimetad oma tööd tööks või on see hoopis lõbu? Loomulik osa sinu elust? Või teed sa raskelt tööd?

Kuidas on lood su tervisega? Kas oled mõelnud, miks sulle on antud need imelised käed ja jalad? Milleks nad võimelised on? Kas oleks aeg välja uurida?

Kas oled mõtisklenud, mida su toidulaud endas sisaldab ja kas su keha tegelikult seda kütuseks vajab? Sest just nimelt, keha vajab kütust ja lisaaineid, mitte pidevaid emotsionaalseid naudinguid.

Kas oled julgenud väljendada oma loovust? Olla see artist, kes sa oled? Laulja, tantsija, näitleja, maaler, käsitööline? Avalikkuses või salaja, vahet ei ole. Kui palju sa päevas nalja teed ja naerad? Kas su päev on pigem tõsine või lõbus?

Milline oleks su elu siis, kui kõik võimalik oleks?
Mis siis, kui kõik ongi võimalik?
Mis siis, kui 2019 ongi see aasta, kus sa astud suure sammu selle suunas, mida sa pole julgenud teha, kuid tead, et see teeks su elu veel paremaks ja õnnelikumaks? Et sa ei kahetseks, kui sa oled vanem.

Mina usun, et kõik on võimalik. Olgugi, et ka mul on vahel päevi, kus ma kaotan jalgealuse ja usu endasse, annan ma endast parima, et pärast seda veel kõrgemale tõusta.
Elus olemine on imeline kingitus. Meil on võimalik nii palju kogeda. Ja vahel võivad soovitud asjad meieni jõuda oodatust hoopis teistmoodi ja teinekord isegi kiiremini.

Mis siis, kui me laseme lahti kõikidest eeldustest ja ootustest? Ja lihtsalt usaldame, et kõik, mida me soovime ja kogema peame, tuleb meieni rõõmu, kerguse ja hiilgusega? Mis siis, kui meie ellu saab midagi veel imelisemat ja vägevamat tulla siis, kui me laseme lahti nendest väikestest unistustest, mille vääriliseks me end peame?

Me oleme väärt kõike head ja paremat.
Sina oled väärt kõike head ja paremat.
Tee 2019 selleks murranguliseks aastaks, kui sa oled veel siiani endas kahelnud. See ongi see märk, mida sa oodanud oled. Sinus on kogu jõud ja oskused olemas. On aeg julgelt küsida, rääkida, tantsida, laulda, kirjutada, mängida. On aeg end täielikult avada ja vastu võtta.